Indigo Rye

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Indigo Rye is geen onbekende voor de L’Oréal Professionnel Colour Trophy. In 2007 greep dit team net naast de overwinning. Ashley White en Charlene Earley kapselden de visie van de wedstrijd in en bliezen de jury omver om hun plaatsje te verzekeren in de grote finale van 2008.
 
Ashley en Charlene leggen uit vanwaar hun inspiratie komt: “Onze bedoeling was het creëren van een eenvoudige, verfijnde en erg modieuze look die zelfvertrouwen en schoonheid uitstraalt. We wilden niet dat de kledij de algemene look extreem ingewikkeld maakte. De eenvoud van de gekozen jurk is perfect om het kapsel te doen uitkomen.
 
Maar het is niet makkelijk om de verwachting van vorig succes in te lossen. Karen Kennedy, saloneigenares, legt uit dat het de teamspirit en steun zijn die helpen om de uitdaging aan te gaan.
 
“Het bereiken van een tweede plaats tijdens de finale in 2007 was voor ons het bewijs dat er een precedent was dit jaar,” legt saloneigenares Karen Kennedy uit. “Alle personeelsleden van onze salons uit Caversham en Wallingford waren aanwezig om de meisjes te ondersteunen en het was een ongelooflijk moment toen we hoorden dat we in de grote finale zaten.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel