De auteurs van Kapsels.net

Kapster en schrijfster Amber
 
Amber is een gediplomeerde haarstyliste, voormalig Redken-educator, en heeft al meer dan 10 jaar haar eigen kapsalon. Als ervaren kapster heeft ze in de loop der jaren veel praktische kennis opgedaan. Tijdens haar werk als kapster heeft ze geďnvesteerd in het voortzetten van haar opleiding in kleur-, styling- en kniptechnieken.
 
Amber deelt graag haar kapperservaring met de lezers van Kapsels.net, en haar artikelen zitten boordevol praktische informatie en handige tips. Ze streeft altijd naar het beste en is enthousiast om haar vaardigheden en kennis beschikbaar te stellen voor anderen. Ze leert je graag hoe je voor je haar moet zorgen, hoe je het moet stylen, en hoe je de haarproducten moet gebruiken die je nodig hebt om dezelfde resultaten thuis te behalen als in de kapsalon.
 
 
Bea, schrijfster van artikelen over haar en kapsels
 
Een kapster is een kunstenaar. Het haar, in diverse vormen, is het materiaal waarmee zij werkt. Een kapster hanteert verschillende gereedschappen, zoals scharen, tondeuses, borstels, kammen, krulspelden, haarverf, stylingproducten, enzovoort. Dit zijn allemaal hulpmiddelen waar ze mee moet leren werken. Ze neemt de tijd, net als een kunstenaar.
 
Bea is een kunstenaar en tevens een schrijfster met een grote interesse in en veel ervaring met haar en haarstyling. Ze heeft altijd een natuurlijke affiniteit gehad voor het laten stralen van haar en bezit een natuurlijke flair en talent voor de kunst van het kappersvak. Ze is voortdurend bezig met het creëren van dingen en kan zich perfect inleven in de esthetiek van het knippen, stylen en kleuren van haar.
 
Bea heeft altijd een passie gehad voor haar, en haar artistieke blik maakt haar een uitstekende schrijfster over haar en haarstijlen. Het perspectief van haar artikelen is verfrissend, en ze slaagt erin om complexe onderwerpen die te maken hebben met haar op een begrijpelijke manier te presenteren.
 
 
Chris, schrijver van artikelen over haar en kapsels
 
Chris is al meer dan twintig jaar actief in de kapperswereld. Hij geniet ervan om omringd te zijn door de sfeer van het kapsalonleven en bewondert de schoonheid, passie en het werk dat haarstylisten verrichten.
 
Hij blijft zijn kennis van de haarindustrie vergroten door het bijwonen van workshops, seminars en haarshows, waar hij leert van de besten in het vak. Hij heeft vanaf de eerste rij gezien hoe haarmode en haarverzorging in de afgelopen jaren geëvolueerd zijn en heeft geleerd dat haarmode een cyclisch karakter heeft: wat ooit populair was, keert soms terug in een licht gewijzigde vorm.
 
Haar is een fascinerend en soms emotioneel geladen onderwerp, en Chris probeert in zijn schrijven verschillende aspecten ervan te belichten. Hij deelt graag zijn ervaringen en stelt zijn kennis ter beschikking om de lezers van Kapsels.net te helpen met handige tips en informatie.
 
 
Elani, kapster en schrijfster van artikelen over haar
 
Elani is een gediplomeerde en ervaren kapster die al enkele jaren werkzaam is in kapsalons. Ze verzorgt ook make-up en haarstyling voor bruiloften en speciale evenementen, waarvoor ze naar de locatie van de klant reist. Door de jaren heen heeft ze waardevolle ervaring opgedaan in het kappersvak. Ze is zeer bedreven in het maken van het beste van elke situatie, en haarstyling is een van haar grootste passies.
 
Schrijven is Elani's andere passie, en in haar vrije tijd schrijft ze graag. Naast het schrijven van artikelen, zoals voor onze kapselswebsite, schrijft ze verhalen voor volwassenen, maar ook kinder- en jeugdboeken. In haar artikelen op Kapsels.net deelt ze graag haar kennis over haar en kapsels met onze bezoekers en andere professionals in de haarbranche.
 
Elani beheerst de kunst om ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier te presenteren en kan zich goed inleven in de situatie van de lezer. Als gediplomeerde kapster met een uitstekend schrijftalent blijft ze onze lezers boeien en geeft ze antwoord op hun vragen over haar.
 
 
Gretchen, schrijfster van artikelen over haarmode en kapsels
 
Gretchen is een model en moeder van drie dochters. Als model moet ze er altijd goed uitzien, dus is een goede kennis van haar en make-up onmisbaar voor haar. Als moeder van drie dochters werd ze ook geconfronteerd met andere uitdagingen op het gebied van haar en kapsels. Meisjes willen er namelijk altijd goed uitzien en vaak vragen ze om hulp van hun moeder.
 
In de loop der jaren heeft Gretchen een uitgebreide kennis opgebouwd van haar en haarstyling, soms met vallen en opstaan. Ze deelt deze kennis graag met jullie als lezers van Kapsels.net. Haar artikelen zijn doorspekt met ervaringen uit het echte leven.
 
 
Kapster en schrijfster Irene
 
Irene is een jonge vrouw die graag lacht en tijd doorbrengt met haar zussen en vrienden. Ze is opgegroeid als de zesde van zeven kinderen in een geweldig gezin, de perfecte omgeving om te fantaseren, te creëren en te dromen. Na haar afstuderen aan de schoonheidsschool begon ze te werken in een prachtig kapsalon in het centrum van de stad. Inmiddels heeft ze zelf een mooi kapsalon.
 
Irene heeft lessen gevolgd bij Redken Education, waar ze geavanceerde kleurapplicatietechnieken en creatieve knipmethoden heeft geleerd. Of het nu gaat om een nieuwe trendy snit, prachtige highlights en basiskleuring, of een gladmakende blowout, zij is een kapster die in staat is om aan uw haarwensen te voldoen.
 
Haar passie voor haar komt duidelijk naar voren in haar werk, en als gediplomeerd kapster is haar droom om mensen zich mooi van binnen en van buiten te laten voelen. Haar jarenlange ervaring en oog voor detail maken haar tot een styliste die trots is op haar werk en ervoor zorgt dat haar klanten volledig tevreden de kapsalon verlaten. Irene's passie voor haar en kapsels komt duidelijk tot uiting in haar schrijven.
 
 
Mandi, schrijfster van artikelen over haar en kapsels
 
Mandi is begonnen met het doen van haar voor vrienden en familie en heeft er een passie voor ontwikkeld. Ze leeft voor het kappersvak en heeft gewerkt als kapsalonassistent, wat een geweldige manier was om praktijkervaring op te doen. Ze houdt van de kapsalonomgeving, de energie die een team van kappers met zich meebrengt en hoe ze zich daarbij voelt. Het was ook een bonus om te kunnen werken met vele getalenteerde kappers die vrijgevig waren met hun vaardigheden en kennis.
 
Schrijven is een andere passie van Mandi, en gezien haar uitgebreide kennis van haarverzorging en kapsels is ze perfect in staat om artikelen over dit onderwerp te schrijven. Haar eigen levenservaringen vormen een bijna onuitputtelijke bron van informatie voor degenen die geďnteresseerd zijn in alles wat met haar en haarstyling te maken heeft.
 
 
Kapster en schrijfster Penny
 
Penny is een professionele kapster en heeft ooit haar eigen kapsalon gehad. Ze is al jarenlang bezig met knippen, kleuren en stylen van haar. Ze is een geweldige luisteraar en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat ze altijd het beste van zichzelf geeft. Ze streeft ernaar om telkens weer een onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen die in haar stoel zit.
 
Gedurende haar carričre als gediplomeerd kapster heeft Penny veel verschillende situaties meegemaakt, die stuk voor stuk leerzaam waren. De onschatbare praktijkervaring die ze in de loop der jaren heeft opgebouwd, deelt ze graag in haar artikelen op Kapsels.net. Penny's schrijfstijl is prettig om te lezen en wordt altijd ondersteund door feiten uit het echte leven en kennis uit de kappersbranche.
 
 
Kapper en schrrijver Stacy
 
Stacy wist al op jonge leeftijd dat hij een passie had voor haar. Sinds zijn kindertijd is hij gefascineerd door haar en schoonheid en geniet hij van het borstelen, kammen, vlechten en stylen van haar. Hij had een creatieve en artistieke aanleg en had het geluk haarkunstenaars te ontmoeten die dit talent koesterden. Voor hem was haar gewoon een ander artistiek medium.
 
Voordat Stacy kapperslessen volgde, had hij als schrijver gewerkt en artikelen geschreven voor tijdschriften en lokale magazines, als vaste medewerker en als freelancer. Hij had echter altijd al de wens om kapper te worden en anderen te helpen hun gewenste look te bereiken. Dit bracht hem ertoe om na zijn tijd als schrijver een carričre als haarstylist na te streven. Zijn jarenlange ervaring als kapper en zijn schrijfvaardigheid maken hem uitermate geschikt om boeiende en leerzame artikelen te schrijven.
 
Als gediplomeerd schoonheidsspecialist heeft hij een persoonlijk klantenbestand opgebouwd met zeer loyale klanten. Hij streeft ernaar een sterke relatie met zijn klanten op te bouwen en hun wensen en behoeften met betrekking tot hun haar en make-up te begrijpen. Stacy gelooft in het informeren van zijn klanten over de haarproducten die hij gebruikt, zodat ze hun nieuwe haarstijl ook thuis kunnen behouden. Hij beschouwt zijn werk als een vorm van kunst en vindt het leuk om anderen te helpen zich op hun best te voelen en er goed uit te zien.
 
 
Kapster en schrijfster Susan
 
Susan geniet van alles wat met schoonheid te maken heeft en was altijd al geďnteresseerd in cosmetica en mode. Ruim tien jaar geleden begon ze haar carričre als kapster. Ze vindt het leuk om de perfecte stijl te creëren voor elke unieke haardos en houdt van haar werk, vooral omdat ze weet dat ze de manier waarop iemand eruitziet en zich voelt kan veranderen door het knippen, kleuren en stylen van het haar.
 
Susan heeft er altijd van gedroomd om haar eigen kapsalon te hebben, en deze droom is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Het is voor haar van vitaal belang om op de hoogte te blijven van de haartrends en -technieken van vandaag. Opleiding en informatie zijn de sleutel tot succes in de kappersbranche, aangezien stijlen en trends voortdurend veranderen.
 
Susan is echt gepassioneerd over haar carričre en deelt graag haar kennis met anderen door te schrijven. Ze schrijft graag over de technieken die ze heeft geleerd tijdens haar opleiding tot kapster en gedurende haar hele carričre. Ze deelt graag de technieken die ze heeft ontwikkeld met anderen, zowel professionele kappers als mensen die graag zelf hun haar verzorgen.