pixel
 U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Haarstijl Advies

Asymmetrische kapsels
Wat zijn asymmetrische kapsels? Voor wie zijn ze geschikt? Zijn ze moeilijker te creëren dan symmetrische/harmonieuze kapsels?
 
Bad hair days en gevoel van eigenwaarde
Voor iedereen die ooit te maken heeft gehad met lusteloos haar of een weerborstel, zal het geen verrassing zijn om te horen dat onderzoekers nu aangetoond hebben dat bad hair days een negatieve invloed kunnen hebben op het gevoel van eigenwaarde.
 
Bepaal de vorm van je gezicht
Bepaal of een haarstijl goed bij je past. Als je de regels begrijpt die een haarstijl flatteus maken, dan kun je van elke haarstijl bepalen of het past bij jouw gelaatsvormen.
 
De basisbeginselen van de bob
De bob is simpel van design. Het is een echte precisiesnit die zorgvuldig moet uitgevoerd worden om een goed uitziend kapsel te creëren.
 
De beste haarstijlen om met een bril te combineren
Een bril kan de vorm van je gezicht en de balans van de trekken in je gezicht compleet veranderen. Dit maakt het belangrijk een haarstijl te kiezen die in balans is met de stijl van je montuur.
 
De beste haarstijlen voor de zomer
De hitte en vochtigheid van de zomer kunnen een ware verwoesting op je haar aanrichten, waardoor de zo leuke haarstijl die je in de winter, herfst en lente droeg nu futloos wordt en gewoon niet wil meewerken.
 
De beste kapsels voor druk bezette mensen
Door een gemakkelijk kapsel te kiezen dat aansluit bij je geërfde haareigenschappen zul je er altijd modieus en up-to-date uitzien, ook wanneer je het erg druk hebt.
 
De bob haarsnit
Het korte kapsel met weinig risico voor iemand die eens een nieuwe look wil. Wie een bob kan dragen. En hoe …
 
De brandende vraag
Veel vrouwen vragen met betrekking tot hun haar de mening van hun mannelijke partner, echter het merendeel van deze vrouwen volgt de raadgevingen niet op.
 
De psychologie van een pony
Hebt u zich ooit al afgevraagd of uw pony iets over u zegt? Volgens rapporten en studies bestaat er zoiets als de psychologie van een pony.
 
De verschillende soorten pony's
Heb je er ooit wel eens aan gedacht om een pony te nemen? Er zijn veel soorten pony's, maar niet elke pony is geschikt voor iedereen.
 
Dun en fijn haar
Professionele tips voor dun en fijn haar van Jürgen Tröndle, meesterkapper en trendraadgever van Essanelle.
 
Eerste indrukken
Al binnen enkele seconden na een eerste ontmoeting heeft men een indruk van iemand´s persoonlijkheid en karakter. De haarstijl is één van de belangrijkste factoren in de vorming van deze indruk.
 
Haarlengte en geslacht
In de huidige westerse wereld is de oude standaard van dames met langer haar en heren met kort haar veranderd, zoals zo vaak reeds gebeurd is doorheen de geschiedenis.
 
Haarscheiding en persoonlijkheid
We kennen allemaal het belang van eerste indrukken. Maar wist u dat zelfs zo’n kleine details als de manier waarop u uw haar scheidt een impact kan hebben?
 
Het juiste kapsel voor uw levensstijl
Wanneer we praten over het juiste kapsel voor iemand spreken we gewoonlijk over gezichtsvormen, opvallende gelaatstrekken en de eigenschappen van het haar. Maar er zijn nog factoren die een rol spelen bij het kiezen van een passend kapsel voor iemands levensstijl.
 
Volgende pagina              Laatste pagina
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact