pixel
 U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Haar Verven

Blond worden
Iedereen kan een blondine willen worden, maar niet op dezelfde manier en zeker niet met dezelfde nuance van blond.
 
De macht van de haarkleur
Haar en haarkleur zijn beslissende factoren wanneer het gaat om de beoordeling van een vrouw door derden. Ook het gevoel van eigenwaarde is sterk afhankelijk van de toestand van het haar.
 
De verschillende soorten haarkleuringen
Informatie over de verschillende soorten haarkleuringen die momenteel beschikbaar zijn: tijdelijke kleuring, semi-permanenete kleuring en permanente kleuring.
 
Erfelijke haarkleur
Erfelijke haarkleur en hoe ouders de haarkleur van hun baby bepalen.
 
Grijs haar simulatie
Software om te simuleren hoe u er zou uitzien met grijs haar.
 
Grijs worden
Wanneer iemand een eerste grijs haartje ontdekt dan is dit een schokkende waarschuwing dat jeugd niet oneindig is en ouderdom onontkoombaar is.
 
Grijze uitgroei bijwerken
Producten die kunnen helpen bij het bijwerken van grijze wortels zonder naar de kapper te gaan.
 
Haarkleur en make-up
Hoe haarkleur en make-up doen passen bij elkaar. De belangrijkste haarkleuren en de types en kleuren van make-up die het best passen voor een fantastische look.
 
Haarkleuren vergelijken
Er bestaan vier basiscategorieŽn voor haarkleuren: blond, bruin, rood en grijs. Elke mogelijke haarkleur past binnen ťťn van die categorieŽn en er zijn sommige kleuren die tegelijkertijd binnen twee categorieŽn vallen.
 
Haarkleurkeuzes naargelang het seizoen
Het is belangrijk om uw haarkleur zorgvuldig te kiezen wanneer u van plan bent om het haar tijdens de lente/zomer lichter te maken of voor de herfst/winter donkerder te maken.
 
Haar oplichten en highlights
Er zijn vele wegen te bewandelen wanneer je serieus bent over het nemen van highlights in je haar. Stel je open op voor wat jou het best zal staan en het meest zal passen bij je levensstijl en persoonlijkheid.
 
Hoe komt het dat haar grijs wordt?
Er zijn verschillende factoren die een invloed hebben op het tempo waaraan haar grijs wordt. De oorzaken en behandelingen voor grijs haar.
 
Haarverf voor mannen
Veel mannen zijn van mening dat grijs haar hen er ouder uit laat zien dan ze werkelijk zijn en zij kiezen voor het verven van hun haar om hun jeugdige look terug te krijgen. Maar dan komt de vraag: ďWat moet ik dan gebruiken?Ē
 
Haarverven en ons kleurpalet
Veel mensen denken dat zij zelf wel hun haar kunnen verven en realiseren zich niet dat bepaalde kleuren absoluut niet geschikt voor hen zijn of zelfs maar uitgeprobeerd moeten worden.
 
Het verven van haar - Basisinformatie
De moderne manier van het haar kleuren bestaat uit een chemisch proces dat in staat is pigment aan de haar toe te voegen of juist weg te nemen. In tegenstelling tot de spoelingen en poeders die vroeger gebruikt werden, is de hedendaagse haarverf in staat om in de haarschacht door te dringen en zo de haarkleur te veranderen van blond tot zwart of elke kleur daar tussenin.
 
Hoe je haarkleur veranderen met Photoshop
Zin om te experimenteren met verschillende haarkleuren? Gebruik Photoshop om de kleur van je haar te veranderen op een foto van jezelf!
 
Volgende pagina
 
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact
Gratis kapsels tester