pixel
 U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Updates - Nieuwe Pagina's

Eden door Maniatis Paris
De kapsels tonen hoe goed tegenovergestelden naast elkaar kunnen werken en hoe perfect omgekeerde kwaliteiten en looks elkaar kunnen aanvullen.
 
“Color Me Up” door VOG Coiffure
Nieuwe looks voor dames die hun haar kort of halflang willen laten knippen.
 
Suspense door BUNDY BUNDY
De duidelijke trend van het seizoen is veelzijdige gelaagde snitten voor alle haarlengtes. Voor deze collectie ontwikkelde het BUNDY BUNDY artistieke team een nieuwe precisie kniptechniek.
 
Join the Club door Fabio Salsa
Het fantastische team van Fabio Salsa combineerde de talenten om naar buiten te komen met deze collectie die u zeker zult willen. Er is een combinatie van korte, halflange en lange kapsels.
 
Echappées Belles door Saint Algue
Het Franse huis van moderne haarmode, Saint Algue, vindt voortdurend klassieke kapsels opnieuw uit om steeds frisse en schitterende looks te voorzien voor dames van alle leeftijden.
 
Kapsels HW 2016-2017 door Coiff&Co
Makkelijk te dragen, ongecompliceerde, frisse en elegante kapsels voor de hele familie.
 
Bob-cut door Frisör Klier
Ondanks zijn lange en opwindende geschiedenis is het kapsel nog even fris en elegant en tegenwoordig bestaat de bobsnit in een prachtige reeks varianten.
 
Pure Elegance door DESSANGE
Deze kapselcollectie haalt inspiratie uit alle mooie kleuren van de herfst en heeft voor elk wat wils.
 
#MONSTYLECAMILLE door Camille Albane
Deze collectie steekt boordevol originaliteit. Deze looks werden ontworpen om hoofden te doen draaien.
 
Nuances Intenses door Intermède
Hier hebben we een collectie met warme haarkleuren voor blonde en roodharige personen en ook voor gelijk wie eens wil gluren wat er dit seizoen in is.
 
Loves the Night van Jean Louis David
De avond is in volle beweging en de feestkapsels prikkelen de sfeer. De Jean Louis David dame – het product van een unieke knowhow en exclusieve technieken – speelt met haar haar.
 
Hoe meer verdienen met uw kapsalon
Het zakencijfer van een kapsalon doen groeien vergt méér dan adverteren. Het draait om het gebruik van vernieuwende manieren die zorgen voor een standvastige beweging.
 
Meubilair en kleuren van uw kapsalon
U wilt dat uw klanten er mooi uitzien wanneer ze uw salon verlaten, maar om hen binnen te lokken, moet uw kapsalon eerst aantrekkelijk en uitnodigend zijn voor hen. Alles draait om de eerste indruk.
 
Oh My Blond door Saint Algue
Hier hebben we een collectie boordevol natuurlijke, casual kapsels die echt makkelijk zelf te creëren en supermakkelijk te onderhouden zijn.
 
The Carecut - Knippen met een verwarmde schaar
Met een innovatief, professioneel haarknipsysteem met verwarming, worden de haarpunten tijdens het knippen automatisch verzegeld.
 
Kapsels LZ2016 door Coiff&Co
Deze kapselcollectie draait volledig om feel good factor, casual stijl en een verblindend gevoel van totale schoonheid.
 
Jeux de Couleurs door Intermède
Dit is één van die mooie collecties vol kapsels die iets hebben dat ieders aandacht zal trekken. Heerlijke blonde lokken, piekerige chocolade-gouden strengen en donker violet-bruin.
 
Sparkles door Camille Albane
De kapsels variëren van heerlijk lange lagen tot ondeugend piekerige pixiesnitten, terwijl de drieledige basislijn van de collectie bestaat uit klasse, plezier en glamour.
 
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact
Gratis kapsels tester