kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel

Cursus Haarknippen!

Leer haar knippen! Leer alles over haarknippen en haarstyling en bespaar op je kapperskosten!
 
Zelf je haar kunnen knippen en stylen, wie wil dat niet! Want wat is er nu leuker dan elke paar weken een compleet nieuwe look? En denk eens aan de honderden euro's per jaar die je kunt besparen aan kapperskosten! Met de unieke kapperscursus leer je alles over haarknippen én haarstyling en heb je in no time alle technieken in de vingers om de mooiste kapsels te creëren. De cursus biedt een uitstekende mix van theorie en praktijk en is zeer uitgebreid. Zo leer je niet alleen verschillende kniptechnieken, maar kun je anderen ook professioneel adviseren en weet je alles over haarkleuren, krul- en vlechttechnieken, bruidskapsels en het stylen en föhnen van (kroes)haar. Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het! In het full colour lesmateriaal, dat speciaal voor Studieplan door professionals is geschreven, wordt alles aan de hand van afbeeldingen duidelijk uitgelegd. Daarnaast krijg je een unieke dvd die alle technieken tot in detail demonstreert. Een docent is overbodig! Bovendien krijg je bij de cursus gratis een materialenpakket met oefenhoofd (met natuurlijk haar!), professionele kappersmaterialen en echte kappersscharen ter waarde van € 150,-, zodat je direct aan de slag kunt. Schrijf vandaag nog in voor deze kapperscursus! Nergens goedkoper, kijk en vergelijk!
 
Nergens studeer je voordeliger dan bij Studieplan.
 
Voor wie
Volg je haartrends op de voet en lijkt het je leuk om zelf modieuze kapsels te maken? Of heb je altijd al interesse gehad voor het kappersvak en wil je weten of het vak kapper iets voor jou is? Dan is deze kapperscursus perfect voor jou! Ook als je op kapperkosten wilt besparen, is dit de cursus die je zoekt!
 
Eindresultaat
Met de creatieve kapperscursus van Studieplan leer je in korte tijd diverse vaardigheden op het gebied van haarknippen en haarstyling. Na afloop creëer je met gemak de mooiste kapsels voor jezelf en kun je ook vrienden en familie blij maken met een nieuwe coupe. Bovendien weet je alles van haarverzorging en de laatste haarmode!
 
Dit leer je
De kapperscursus van Studieplan is geschreven door ervaren docenten uit de kappersbranche. De cursus is zeer praktijkgericht en daardoor helemaal niet moeilijk om te doen. Iedereen kan het! Het lesmateriaal bevat veel foto's, waarop de verschillende praktijksituaties stap voor stap worden afgebeeld. Op de dvd die je gratis bij de cursus ontvangt, worden de technieken voorgedaan. Je past de theorie direct toe met de praktijkopdrachten en met de professionele kappersmaterialen die je bij het studiepakket ontvangt. Je kunt dus meteen aan de slag!
 
De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:
 
Voorbereiding: van materialen tot werkhouding
Alles over haartypen en gezichtsvormen
Kniptechnieken
Tips en trics voor het knippen van kinderen
Knippen van heren: de opkniptechniek
Speciale kniptechnieken
Stylen van kapsels met föhn en steiltang
Verzorging en styling van verschillende haartypes
Kleuren van het haar
Bruidskapsels maken: van voorbereiding tot accessoires
Gebruik van haaraccessoires voor o.a. volume creëren
Trends op het gebied van kapsels en styling
 
Meer weten over deze boeiende haarknipcursus? Klik hier!