pixel
 U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Haar en Mode Nieuws

THE HAIR PROJECT - Vakevent voor kappers in de Benelux
 
Op 12 & 13 maart 2017 staan vakmanschap, hair fashion & fun voor de professionele kappers centraal tijdens THE HAIR PROJECT. Het event is de vernieuwde opzet van de vroegere HAIRSTYLE vakbeurs en zal voor de 2de keer plaatsvinden in Kortrijk Xpo. Op een laagdrempelige manier komen de bezoekers er alles te weten over grote en kleine (haar)merken, nieuwe producten en de laatste trends.
 
Diverse merken staan met topkappers op het show- & workshop programma om de laatste kapseltrends te presenteren. Een bezoek aan The Hair Project is een must voor iedere kapper die professioneel met zijn vak bezig is! Het levert gegarandeerd een ‘boost’ aan inspiratie op en is een unieke gelegenheid om te netwerken met collega-kappers uit de Benelux.
 
Aanbod op maat van de professionele kapper
 
The Hair Project legt de focus volledig op het kappersvakmanschap, kwaliteit, educatie en nieuwe producten & trends ontdekken. Het merkenaanbod is dit jaar ruimer en heel divers. De leveranciers zullen zich allemaal volgens eenzelfde concept, in een uniforme Brand Box of in the Warehouse, presenteren. Alle deelnemende merken zijn uiteraard gericht op professionele kappers.
 
Een greep uit het aanbod: L’Oréal Professionnel, Matrix, System Professional, Wella, Sebastian, Balmain, L’Anza, Pro Duo, Kemon, Paul Mitchell, Moroccanoil, Scandinavian Hair Care & Color, Olaplex, Absolution, Sinelco, Pac, Interlook Design, Equipal, JJ Maes, Bes, Renbow, Great Lengths, Curve-O, Rubec, enz. Een overzicht van alle deelnemende bedrijven is op de website terug te vinden.
 
The Hair Project - Show Dessange The Hair Project - Show Electric Hair
 
Merken pakken uit met topshows
 
Het programma op the Runway, een gigantische catwalk waar doorlopend shows worden gegeven, belooft geweldig te worden. L’Oréal Professionnel presenteert er tweemaal hun laatste trendcollectie. Deze show wordt gepresenteerd door de ambassadeurs van het merk: Thierry Huys, Edwin Brabants en Michael Del Bianco. Wella & Sebastian brengen 2 teams : Robby Osselaer van Bobhead met ‘Registered’ & het artistieke team van Jean-Claude Biguine.
 
Pro Duo zal het podium Belgo-Italiaans kleuren met twee heel variërende shows: de Belgische topkapper William de Ridder presenteert zijn laatste collectie voor Paul Mitchell en de Italiaanse topkapper Mauro Galzignato, Kemon’s Artistic Director, brengt ‘the ‘Italian Touch’.
 
Het merk Moroccanoil, dat in België aan een sterke opmars bezig is, zal in Kortrijk ook voor het eerst op het hoofdpodium te zien zijn. Verder staan op de wish list nog een mannenshow en een internationale topper. Al deze kappers zullen ook hun know-how delen in the Hubs: deze workshops leggen de focus op de ‘vaktechnische vertaling’ van de trendcollecties op de Runway. Kortom: een veelzijdig programma waaruit iedere kapper zijn gading zal vinden.
 
Tickets zijn online te koop op www.thehairproject.eu

 
Meer haarnieuws, in het Engels, op Hairfinder
 
Archief:1  2  3  4  5  6  7   8  9  10  11  12  13  14   15  16  17  18  19  20  21  22  23
 
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact
Gratis kapsels tester

Kapsels Zoeken!