pixel
 U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel
pixel

Kapsels voor 2014

Uptown Girl door Eric Zemmour
In 2014 brengt Eric Zemmour de stijl van de grote stad naar zijn trendy looks. Stadse dames met een sterk modegevoel houden van zijn verleidelijke ontwerpen vol volume en met een sensuele flair.
 
Coiff&Co - Kapselcollectie herfst-winter 2013-2014
Coiff&Co rolt nog maar eens een collectie prachtige looks voor de hele familie uit. De trend is duidelijk en die is kort, korter, kortst.
 
Let’s Dance door Fabio Salsa
Korte kapsels voor lente-zomer 2014. Fabio Salsa brengt ons in de stemming voor een prachtig nieuw seizoen vol kapsels die het juiste ritme voor uw passen dit jaar zullen aangeven.
 
Femme, Femme, Femme, ... door Franck Provost
De nieuwe ultravrouwelijke collectie looks voor herfst en winter 2013-2014 toont lange, halflange en korte kapsels die boordevol karakter, klasse en het fameuze woweffect zitten.
 
Minimale door Haute Coiffure Française
De nieuwste collectie kapsels 2013-2014 van Haute Coiffure Française toont ons gereduceerde, subtiele en gelaagde kapsels met een serieus moderne toets en half onconventioneel.
 
Haartrends herfst-winter 2013-2014 volgens Intermède
Het palet van de Intermède kapsels voor de herfst en winter knettert in warme tinten van donker koper tot donkerbruin en gedempt blond.
 
Jukebox van Jean Louis David
Rockabilly en Brigitte Bardot moeten de inspiratiebron geweest zijn voor deze ritmische, prachtig nostalgische en avant-gardistische collectie van kapsels die duidelijk klassiekers zijn, maar vandaag even opwindend zijn als toen.
 
Douceur & Flamboyance van Jean-Marc Maniatis
Lagen en textuur zijn er in overvloed en tonen zich van hun beste kant in twee speelse kapsels voor 2014 met veel beweging en een lichtjes warrige structuur.
 
Muse van Petra Měchurová
Met de nieuwe collectie verdoezelt Petra Měchurová de lijnen tussen mannelijke en vrouwelijke kapsels.
 
Eclectique door Saint Algue<
Een hoog energiegehalte en heel wat speelse ondeugendheid definiëren de meest recente collectie van Saint Algue.
 
Tchip kapsels voor herfst-winter 2013-2014
De nieuwe kapselcollectie voor herfst en winter van het steeds innovatieve en grillig creatieve Tchip biedt ons een groot aanbod van persoonlijkheden uitgedrukt in haar, van braaf meisje tot sportief, scherp en extreem verleidelijk.
 
VOG Coiffure kapsels voor herfst-winter 2013-2014
Deze nieuwe looks zijn niet enkel extravagant, sexy en scherp, ze zijn eveneens erg flatterend, draagbaar en hebben een zacht, gekleed en chic gevoel.
 
ZV – Haarmode herfst/winter 2013/2014
Trends voor dames zijn kort met zware structuren en grafische accenten, verzacht door gevederde texturen. Mannen zijn trendy met een uitgesproken haarscheiding en een natuurlijke val en dynamische beweging.
 
Haarmode 2013
Een terugblik op populaire kapsels van 2013
 
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact
Cursus Haar Knippen - Leer zelf haar knippen