pixel
 U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel
pixel

Kapsels voor 2013

Intermède - Haarsnitten Herfst-Winter 2012-2013
Kleuren, snitten en stijlen reflecteren pittige warmte en een verfijnd evenwicht. Intermède focust op klassieke haarsnitten, natuurlijk allen met een hedendaagse finish.
 
Jack Holt - Kapsels Herfst-Winter 2012-2013
De haardromen van Jack Holt voor de herfst en winter bestaan uit coole korte haarsnitten en extreem krachtige kapsels gecreëerd met langer haar.
 
Top Model Coiffure - Haarmode Herfst-Winter 2012-2013
De vijf kapsels voorgesteld in deze collectie zijn een perfect evenwichtige mix van vrouwelijkheid, scherpe chique en casual elegantie met een vleugje flamboyant gevoel.
 
Franck Provost - Smoking Couture
In deze collectie toont Frank Provost hoe lang blond haar en kort donker haar kunnen veranderen wanneer ze geraakt worden door de toverstaf van verfijnde coiffure.
 
Camille Albane - Timeless
Een wandeling doorheen de voorbije decennia zorgde voor de inspiratie voor sommige van deze prachtige kapsels. Vrouwelijke krullen, sexy golven, geometrische vormen en oogverblindende uitdrukkingen maken het nieuwe seizoen erg uitnodigend.
 
Fabio Salsa - Dark Light
Deugnietachtig, sexy en makkelijk zijn de sleutelwoorden van deze prachtige kapselcollectie. De blonde tinten en aardse bruine tonen zijn zo rijk en warm als een warme chocomelk en vanillepudding.
 
Saint Algue - Absolument Femme
Saint Algue plaatst het vrouwelijke element opnieuw in de kijker en presenteert kapsels die een heel gamma aan facetten en persoonlijkheden dekken.
 
Jean Louis David - City Lines
Korte en lange kapsels werden gecreëerd met een simplistische approach die de snitten basic houdt en alle klemtoon op de persoonlijkheid van het individu legt.
 
Coiff&Co - Haarmode Herfst-Winter 2012-2013
De collectie biedt nieuwe kapsels voor de hele familie die allen leuk, trendy en levendig zijn. Halflange en korte lengtes zijn geknipt met heel wat interessante textuur, krullen en een overvloed aan laagjes.
 
Dessange - Neo Mode
Deze collectie is een nieuwe en moderne benadering van de favoriete kapsels, de basiskapsels en de winnende populaire kapsels en haarkleuren aller tijden.
 
Tchip - Kapsels Herfst-Winter 2012-2013
Bent u klaar om naar uw kapper te gaan, bekijk dan eens deze ondeugende korte kapsels met hun fantastische allure, sexy textuur, casual attitude en alle chic van het seizoen.
 
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact
Cursus Haar Knippen - Leer zelf haar knippen