Naar buiten wippend haar


Glans en bescherming voor gekleurd haar – Wellaflex “Color Brilliance”.
 
Schouderlange haarsnitten met zachte laagjes bieden een enorme veelzijdigheid. Op die manier doet een los gestylde buitenwaartse wip de lagen het best uitkomen. Een lange pony zorgt voor een modern tintje.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Spuit wat Wellaflex Color Brilliance gel op het haar. Buig het hoofd opzij zodat het haar een waaier vormt en de gel zich gelijkmatig verdeelt. Vergeleken met een mousse, geeft de gel-spray steun en volume aan het haar, maar ook méér greep en textuur.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
U kunt het haar naar buiten doen vallen ofwel door de uiteinden op een brede ronde borstel te draaien en nogmaals te föhnen of door een steiltang te gebruiken. Doe gewoon wat haar tussen de tang en draai naar buiten.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Rol het droge haar op warme krulspelden. Zorg ervoor dat de aparte lokken niet breder zijn dan de warme krulspelden. Laat de spelden volledig afkoelen, haal ze uit en schud met het haar terwijl u het hoofd naar beneden houdt.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Om te zorgen voor een prachtige afwerking spuit u wat Wellaflex Color Brilliance gelspray op uw vingertoppen en definieert u individuele lokken.
 
Stap 5:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer de look met Wellaflex haarlak. Doe wat extra lak op het haar dat naar buiten wipt, terwijl u het hoofd opzij buigt en de haarlak direct op de toppen richt.
 
Méér stylingtips van Wellaflex