Kapsel voor gevoelige hoofdhuid


Sterke styling voor gevoelige hoofden – Wellaflex “Sensitiv”.
 
Méér en méér vrouwen hebben last van een gevoelige hoofdhuid. De resultaten zijn jeuk en roodheid, die echter kunnen verborgen worden achter de juiste haarsnit. Zachte gelaagde snitten die niet langer zijn dan tot op de schouders geven beweging aan het haar en laten een ongecompliceerde styling toe.
 
Een pony die lang in het gezicht valt, zonder een netjes gedefinieerde scheidingslijn, is tegenwoordig erg trendy en doet huidirritatie bij de haarlijn verdwijnen. Wanneer u de lijn Wellaflex Sensitiv gebruikt, dan heeft u de garantie dat het kapsel 24 uur houdt zonder dat de hoofdhuid geïrriteerd raakt.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Doe Wellaflex Sensitiv mousse ter grootte van een golfbal op het haar met behulp van een zachte borstel.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Wanneer u de haarpunten naar binnen draait met behulp van een steiltang, dan krijgen die de juiste hoeveelheid beweging.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Rol het droge haar op warme krulspelden. Zorg ervoor dat de aparte lokken niet breder zijn dan de warme krulspelden. Laat de spelden volledig afkoelen, haal ze uit en schud met het haar terwijl u het hoofd naar beneden houdt.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer de look tot slot met Wellaflex Sensitiv haarlak. U hebt niet noodzakelijk gel nodig om individuele lokken te benadrukken. U krijgt hetzelfde effect wanneer u aparte lokken tussen uw vingers draait en die met wat haarlak bespuit.
 
Méér stylingtips van Wellaflex