Kapsel met krulspelden


Krullende lokken voor gestresseerd haar.
 
“ Veel vrouwen zien af van een uitgebreide styling om hun gestresseerde haar te beschermen,” zegt Sascha Breuer. “Maar er zijn heel wat mogelijkheden om een prachtige styling te geven zelfs aan gespannen haar zonder daarom het haar nog meer onnodig te beschadigen. Krulspelden kunnen op een bijzonder zachte en mooie manier het haar in vorm brengen.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Spuit Wellaflex Style & Repair Milk op handdoekdroog haar. Dit gaat makkelijk wanneer u het hoofd lichtjes opzij buigt zodat het haar waaiervormig is en de melk zich gelijkmatig verdeelt. Als alternatief kunt u wat Style & Repair mousse (ter grootte van een golfbal) in het haar kammen. Doe een extra portie op de gestresseerde haarpunten.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Föhn op lage warmtestand met behulp van een diffuser. De diffuser is niet enkel ideaal voor natuurlijke krullen; ook gestresseerd haar wordt op een zachte manier droog.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Rol het droge haar op warme krulspelden. Zorg ervoor dat de aparte lokken niet breder zijn dan de warme krulspelden. Laat de spelden volledig afkoelen, haal ze uit en schud met het haar terwijl u het hoofd naar beneden houdt.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer de look met Wellaflex Style & Repair haarlak. Til het hoofd opzij zodat het haar een waaier vormt en verdeel de haarlak gelijkmatig.
 
Méér stylingtips van Wellaflex