Haarsnit voor gestresseerd haar


De bob een ideale haarsnit voor gestresseerd haar.
 
Haarsnitten op kinlengte zoals de bob zijn ideaal voor gestresseerd haar, legt Sascha Breuer, stylingexperte van Wellaflex, uit. Met deze snit raakt het haar de schouders niet, zodat de haarpunten niet ng meer gespannen zijn. Bovendien moet de bob regelmatig bijgeknipt worden en worden daarbij verdroogde of gespleten haarpunten verwijderd.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Spuit Wellaflex Style & Repair Milk op handdoekdroog haar. Dit gaat makkelijk wanneer het hoofd lichtjes opzij gebogen is zodat het haar waaiervormig is en de melk bijzonder gelijkmatig verdeeld wordt. Als alternatief kunt u wat Style & Repair mousse (ter grootte van een golfbal) in het haar kammen. Doe een extra portie op de gestresseerde haarpunten.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Fhn het haar met een skeletborstel voor veel volume bovenaan. Til het haar op met een zekere spanning terwijl u dit doet. Zorg er in elk geval voor dat de fhn niet t warm wordt en niet t dicht bij het haar gehouden wordt.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Draai de haarpunten vervolgens naar binnen met behulp van een zachte ronde borstel. Draai het haar over de borstel, fhn het en laat het afkoelen.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer de look met Wellaflex Style & Repair spray. Door een afstand te houden van ongeveer 20 cm wordt de haarlak gelijkmatig verdeeld en is het haar overal beschermd.
 
Zie ook: Mr stylingtips van Wellaflex