Volume voor fijn haar


Veel beweging voor fijn haar – Wellaflex “fine hair”.
 
Haarsnitten op kinlengte zijn ideaal voor fijn haar omdat deze lengte veel natuurlijk volume geeft aan het haar. Zachte laagjes zorgen voor extra beweging. En door speciale producten te gebruiken samen met de juiste föhntechniek krijgt zelfs fijn haar weelderig volume. U kunt het kapsel ofwel sportief ofwel elegant dragen.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Doe Wellaflex mousse (ter grootte van een golfbal) in uw hand en pik deeltjes op met een kam of borstel. Kam daarna de mousse door het haar. Zo zal die zich gelijkmatig verdelen en vermijdt u een overdosis. Vooral fijn haar kan snel zwaar worden.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Om veel volume bij de wortels te creëren, föhnt u het haar met een skeletborstel tegen de groeirichting in. Het is belangrijk dat het haar goed gedroogd wordt opdat de mousse zijn volledige effect ontwikkelt.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Doe de haarpunten naar buiten met een steiltang wanneer u veel beweging in het kapsel wilt. Hebt u geen zo’n tang, dan kunt u eveneens een ronde borstel gebruiken.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Vooral fijn haar verliest zijn volheid in de loop van de dag. Om dit te vermijden en om de look te updaten met een moderne toets, toupeert u het haar lichtjes achteraan het hoofd. Verdeel het haar netjes in kleine delen en toupeer met een stylingkam door de kam naar beneden richting wortels te duwen in een trage, maar sterke beweging. Zo verkrijgt u een gelijkmatig resultaat.
 
Stap 5:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer tot slot de look met Wellaflex haarlak voor fijn haar. Zorg ervoor dat u eveneens de haarpunten bespuit, zodat ze de hele dag naar buiten gericht blijven.
 
Méér stylingtips van Wellaflex