Naar buiten wippende bob


Extrasterke accenten – Wellaflex “Extra Strong Hold”.
 
De klassieke bob ziet er bijzonder modern uit wanneer die heel wat textuur krijgt. Een lichte buitenwaartse draai breekt de basisstructuur open en bezorgt de look veel beweging, vooral bij zwaarder haar.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Spuit Wellaflex mousse (ter grootte van een golfbal) op uw hand, pik dan kleine hoeveelheden op met een kam met wijde tanden of een borstel en kam de mousse daarna door het haar. Dit is een makkelijke manier om de mousse gelijkmatig te verdelen.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Droog het haar oppervlakkig. Draai het in deeltjes over een brede ronde borstel, föhn en laat het afkoelen. Deze stap zal zorgen voor veel volume.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Om de gewenste textuur te bekomen, behandelt u het haar met een steiltang. Gebruik de tang om de haarpunten lichtjes naar buiten te draaien.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Gebruik wat Wellaflex Form&Finish Gel (ter grootte van een amandelnoot) om de textuur te doen toenemen. Wrijf de gel tussen de vingers en draai dan aparte lokken tussen de vingers om de buitenwaartse haartjes veel volume te geven.
 
Stap 5:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer tot slot de look met Wellaflex haarlak voor extrasterke versteviging. Til uw hoofd opzij en spuit van op een afstand van ongeveer 20 cm.
 
Zie ook: Méér stylingtips van Wellaflex