Lang gestresseerd haar stylen


Gezond volume voor gestresseerd haar.
 
“Natuurlijk willen vrouwen geen afstand doen van hun lange haar, zelfs al is het gestresseerd,” zegt Sascha Breuer, stylingexperte. “Met de beschermende producten van deWellaflex Style & Repair lijn en de juiste stylinghulpmiddelen vormt dit geen enkel probleem.”
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Kam eerst een hoeveelheid Wellaflex Style & Repair mousse ter grootte van een golfbal geleidelijk door de haarwortels. Bij langer haar moet u eveneens een extra hoeveelheid van de beschermende mousse door de haarpunten kammen. Wenst u te werken met spray, zorg er dan voor dat bij gebruik van Wellaflex Style & Repair Milk, de melk hoofdzakelijk op de gestresseerde delen van het haar gespoten wordt.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Föhn het haar op medium warmtestand en hoge luchtstroom. Bij langer haar helpt het gebruik van een platte borstel met natuurlijke of houten haren. Föhn niet met het hoofd naar beneden om volume te creëren, dit kan ervoor zorgen dat de gestresseerde haarpunten nog droger worden. Föhn in de plaats tegen de groeirichting van het haar in en begin bij de wortels en bij de plaatsen waar u volheid wenst te bereiken.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Ga nu het haar stylen met een ronde borstel: rol het haar op, föhn het en laat het afkoelen.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Geef tot slot wat steun en glans aan de look met Wellaflex Style & Repair haarlak. Zorg ervoor dat u de lak gelijkmatig verdeelt.
 
Méér stylingtips van Wellaflex