Strak gestylde bob


Voor een glanzend resultaat – Wellaflex “Shine & Hold”.
 
Deze strak gestylde bob wordt een echte blikvanger met stylingproducten die voor glans zorgen. U hebt een schitterend voorkomen, zowel voor uw job als tijdens een avondje uit.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Doe Wellaflex Shine & Hold mousse op handdoekdroog haar. Dit gaat het makkelijkst wanneer u de mousse op een kam doet en daarna door het haar kamt. Bij korter haar kan het product ook makkelijk met de handen in het haar gemasseerd worden. Gebruik steeds kleine hoeveelheden en doe die geleidelijk op het haar. Kam het haar op het einde nogmaals door.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Föhn het haar met een skeletborstel. Om de glans van het haar nog meer te verhogen, behandelt u deeltjes met een steiltang. Zorg ervoor dat de individuele lokken nooit breder zijn dan de warmteplaten van het ijzer.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Om te zorgen voor meer structuur, doet u wat Wellaflex Shine & Hold (ter grootte van een amandelnoot) op de handpalmen en definieert u daarmee individuele lokken.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Als finish spuit u Wellaflex Shine & Hold haarlak op het haar. Buig uw hoofd opzij en spuit gelijkmatig van op een afstand van ongeveer 20 cm.
 
Méér stylingtips van Wellaflex