New Romantic Kapsels (2)

Vorige pagina
 
Linzie
 
kinlange bob bob op kinlengte korte bob met krullen krullend bobkapsel
 
Clean en chic: het bobkapsel op kinlengte met afgeronde voorkant en kleine pony is symmetrisch nauwgezet, maar in geen geval braaf. Nek en achterhoofd zijn gelaagd, waardoor de look volumineus oogt. Bovenhoofd en voorkant blijven op éénzelfde lengte, om de cleane chique look te onderstrepen.
 
Door de verzorging met een vochtinbrengende shampoo (bijvoorbeeld Living Ends van Keranelle) bekomt het haar een bijzondere zijdeglans. Haren met een platte borstel droog föhnen en daarna met haarlak (Effects van Keranelle) wat volume op het achterhoofd en zijkanten aanbrengen.
 
New Romantic krullen bij natuurlijke krullen: de haren gewoon aan de lucht laten drogen. Gladde haren op kleine wikkels draaien en drogen, daarna met de vingers in vorm brengen. Nieuw is het vierkante volume bij deze haarlengte. Voor méér glans en veerkracht: de haren met Keranelle Living Ends vochtinbrengende shampoo wassen en voor méér steun, aansluitend verzorgingsschuim (Color Active verzorgingsschuim voor gekleurd haar van Keranelle) inmasseren.
 
Kleur: Alle haren werden geverfd in een zeer lichte hazelnoottoon. Blonde highlights vooraan en bovenaan zorgen voor levendige weerspiegelingen.
 
Stephanie
 
lang gelaagd kapsel jaren 70 krullen lange krullen romantisch opsteekkapsel
 
Brede pony’s zijn out! Dit seizoen is de pony kleiner en daardoor wezenlijk harmonieuzer. Wat blijft is de lengte, die een beetje over de wenkbrauwen gedragen wordt, want alleen dan is de pony chic. De haren zijn tot op schouderlengte opzij licht gelaagd en rond het gezicht zacht afgeschuind. Zo is het kapsel niet al te volumineus en is de look toch levendig.
 
De lengtes worden met behulp van een borstel droog geföhnd. Om te voorkomen dat de pony te hoog en te rond wordt, gaat men die enkel en alleen met de vingers onder de föhn glad trekken. De Antistress-Haar-Dagcrème van Keranelle revitaliseert het haar en geeft het een zijdeglans.
 
New Romantic krullen: De dikke, naar buiten draaiende rol is haast een hommage aan de leeuwenmanen van Farah Fawcett uit de jaren 70. Het bovenhoofd blijft smal en glad. De zijkant wordt met de krultang naar buiten gedraaid en valt losjes. Belangrijk: bovenaan steeds smal blijven.
 
New Romantic opsteekkapsel: De New Romantic look als opsteekkapsel werkt erg romantisch en bijna meisjesachtig: zijkanten achteraan samenbinden en vaststeken. Enkele lokken terug uittrekken om het gezicht te omkaderen en het kapsel losser te maken. Een paar lokken fixeren met Antistress-Haar-Dagcrème van Keranelle.
 
Kleur: Bovenaan en opzij zijn de haren geverfd in een warm kastanjebruin. De onderste haren een halve nuance donkerder verven voor méér diepte. Ideaal voor het wassen is de kleurshampoo Revival van Keranelle, want die beschermt het haar en geeft het méér glans.
 
Foto's: Essanelle