New Romantic Kapsels

De haren steeds opnieuw op een andere manier stylen.
 
Romantiek beleven, zich overgeven aan zijn emoties en zich naar eigen willekeur uitrazen! Een nieuw levensgevoel, dat zich ook in de huidige Essanelle kapsels weerspiegelt. Al naargelang de gevoelstoestand kunt u de precies geknipte haren zonder veel moeite steeds opnieuw op een andere manier stylen.
 
Of uw haar nu glad is, met volume geföhnd is of gekruld of opgestoken is – alles draait steeds om die zachte beweging in uw haar. Heel belangrijk deze herfst: de kapsels verliezen nooit hun beweeglijkheid en vitaliteit. Een snit die veelzijdig te kappen is en er steeds weer anders uitziet, is het handelsmerk van Jürgen Tröndle van Essanelle-Hair-Group:
 
Mathilda
 
trendy bobkapsel bob haarstijl bob coupe bob met krullen
 
Het bobkapsel is en blijft trendy. Dit seizoen worden de contouren zeker langer gemaakt: de haren reiken tot over de kin, de dekharen blijven lang. Bij de laatste 5 cm haar wordt met een scheermes of schaar wat volume verwijderd, zodat een duidelijke omtrek ontstaat, die toch heel ontspannend werkt.
 
Het is hip om vierkant te zijn: het nieuwe volume ziet er niet meer rond, maar wel vierkant uit! En het bekomt door de juiste shampookeuze (365 DAILY – Volumeshampoo van Keranelle) nog méér gevoel en glans.
 
Over een dikke ronde borstel geföhnd, ontstaat er een breed volume bij het bovenhoofd met smalle zijkanten. Vervolgens gaat u met modelleercrème (Freestyle parelglansgel van Keranelle) licht over de bovenste laag haar en drukt u de zijkanten zacht aan. De korte scheiding op het voorhoofd zorgt voor een nieuw accent.
 
New Romantic krullen: Schuim (Movement-Styling van Keranelle) over het natte haar verdelen en dan bijna droog föhnen. De haren op middelgrote wikkels draaien en helemaal laten drogen. Doorborstelen, met de vingers stylen en vervolgens met haarlak (Effects van Keranelle) fixeren.
 
Kleur: Noors blond met highlights in saharatonen.
 
Carolin
 
schouderlang bobkapsel Walk on the wild side: gedeeltelijk opspringende haarpunten en de lange pony maken van het licht gelaagde, tot de schouder vallende bobkapsel een echte blikvanger. Om het effect van de uitgegroeide pony te bekomen, werd het voorhoofdgedeelte zwaar gehouden. De diep aangezette scheiding zorgt voor méér volume.
 
Om te bekomen dat de opspringende haarpunten en de lange delen er perfect keurig uitzien, werd wat extra verzorgend product aangebracht. Met een verstuiver (Care Express van Keranelle) gaat dit bijzonder makkelijk, want dit product hoeft u niet uit te wassen en het verzorgt het haar goed.
 
De haren met een ronde borstel over het hoofd naar voor föhnen en de toppen met wax (Waxx Attack van Keranelle) accentueren en bijvoorbeeld naar buiten trekken – zonder veel moeite ontstaat een ontspannende look, die perfect aansluit bij het nieuwe levensgevoel en de huidige mode.
 
schouderlange bob met krullen New Romantic krullen: Voor optimale steun brengt u haarlak (Construct Haarlak van Keranelle) aan op vochtig haar. Dan draait u er met de krultang punten in, die u met de vingers losmaakt. Daarna niet meer doorborstelen. Naargelang het haartype eventueel met haarlak fixeren (Effects van Keranelle).
 
Kleur: Felblond werd met heldere folielokken geaccentueerd, om de kleur nog stralender te maken.
 
Lees verder ...