Korte kapsels voor de rijpere vrouw

  • modieuze look
  • modieus kort haar
  • omhoog gestyled kort haar

 
Een voorstelling van de beste resultaten van vrouwen met superkort haar naar aanleiding van een fotoproductie “voor en na”: dit is wat u hier te zien krijgt. Vooral hier is de kleur van het haar uitermate belangrijk. De resultaten zijn werkelijk adembenemend en het is nogmaals duidelijk dat u erg makkelijk een nieuwe look kunt hebben door een samenspel van de perfecte snit, de ideale kleur en bijhorende make-up.
 
Essanelle had voor zijn 40ste verjaardag heel wat in petto en één onderdeel daarvan was een wel heel speciale wedstrijd voor de klanten: Essanelle verkoos het super haarmodel voor dat jaar. Iedereen (dames én heren) die minstens even oud was als Essanelle, kon zijn kans wagen. Wie deelnam werd beloond met een makeover door Jürgen en Tobias Tröndle, haar- en schoonheidsspecialisten bij Essanelle.
 
De bekende fotograaf Herbert Dehn uit Hamburg schoot tijdens een professionele fotoshooting in Düsseldorf kiekjes van de winnaars en winnaressen.
 
Bent u ook benieuwd naar de resultaten? Bettina, Brigitte en Katharina kregen dankzij Essanelle een compleet nieuwe look. Misschien kunnen zij u inspireren?
 
Foto's: Essanelle