U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Tips voor Kort Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Lekker kort de zomer door

Als de temperaturen stijgen, worden de haren korter! Praktische, korte snitten en probleemloze styling zijn belangrijk! Jürgen Tröndle, meesterkapper en trendraadgever van Essanelle Hair Group AG, presenteert voor Essanelle de kapseltrends voor voorjaar/zomer.
 
De snit
 
De nieuwe, zomerse kapsels munten uit door geraffineerde kniptechnieken en creatieve styling. Nonchalance, comfort, elegantie en sportiviteit bepalen de trend. Piekerige contouren en sterk uitgedunde pagekopjes zijn de toppers dit seizoen. Ondeugende en asymmetrische jongensachtige kapsels geven een individuele toets. De nieuwe ponylengte is licht gelaagd en bedekt de wenkbrauwen.
 
Variatie in rijk bruin en sunny diepblond.
 
Bruintinten of lokjes vol effect allemaal in blondschakeringen geven indrukwekkende accenten en verlenen het haar geraffineerde levendigheid. Donker haar krijgt een bijzondere kleurintensiteit via toon op toon lokken. Fantasierijke blonde accenten creëren een speels “Wild-Animal” effect.
 
Een klassieker: blond in alle mogelijke varianten.
Vooral haar dat van nature blond is, bekomt door lichtblonde lokken extra finesse. Twee of méér tinten, qua kleur op elkaar afgestemd, toveren ongewone lichtreflexen tevoorschijn.
 
Styling
 
Met deze stylingtips kunt u creatief aan de slag met een kort kapsel. Klassiek glad of speels, er zijn geen grenzen aan het plezier dat u beleeft aan uw kapsel. Zo verandert de ondeugende jongenslook met veel gel in een elegant dandykapsel. De ronde snit met veel laagjes bekomt via makkelijke föhntechnieken en wat wax (bijvoorbeeld Skyscraper Wexx van Extreme) een individuele toets.
 

Varianten in rijk bruin

Links:
 
Door de asymmetrische snit is dit jongensachtige kapsel trendy. Het is ondeugend gestyled over het voorhoofd en glanst in een elegante dandylook.
 
trendy jongensachtige kapsels

Rechts:
 
De ronde snit met veel laagjes brengt bij langer haar veel spel en beweging in het kapsel. De nieuwe ponylengte is licht gelaagd en bedekt de wenkbrauwen.
 
Kleur:
 
Donkerbruin haar glanst deze zomer weer bijzonder extravagant met zonweerspiegelingen in palissander of helemaal edel met lokken in toon op toon.
 
Volgende pagina
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact