pixel
 U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Lifestory John Beerens

John Beerens John Beerens is geboren op 28 juli 1970 te Tilburg. Zijn eerste ervaringen in de kappersbranche doet hij als 15-jarige op door te werken in verschillende salons. Hard werken, veel leren en op een positieve manier met mensen omgaan zorgen ervoor dat hij zich realiseert dat de kapperswereld hem een succesvolle toekomst kan brengen.
 
Als jonge ondernemer opent John op 22 jarige leeftijd zijn eigen Haarstudio aan de Prof. Gimbrerelaan 45 in zijn geliefde Tilburg. Vele trainingsuren leiden ertoe dat John in 1993 zich Kampioen van Zuid Nederland, Open Belgisch Kampioen en Kampioen van Brabant mag noemen op zijn vakgebied en dat alles in een jaar!
 
De ambities reiken verder en naast het managen van de salon begint hij met het verzorgen van trainingen en demonstraties voor Wella en op eigen titel. De naam John Beerens verspreid zich over de stads- en provinciegrenzen en langzamerhand wordt hij alom erkend als een van de uitzonderlijke talenten in de branche die zich door is blijven ontwikkelen en na veel inspanning en energie zich een plaats tussen de landelijk geaccepteerde deskundigen heeft verworven.
 
In 2002 wordt het eerste contact gelegd met TrendyHair Company, exclusief distributeur van Farouk Systems USA en Alter Ego Italia. Na een eerste periode van samenwerking waarin John o.a. in het blad Weekend iedere maand de kapsels bespreekt van Bekende Nederlanders en betrokken wordt bij fotoshoots en demonstraties wordt hij in 2004 benoemd tot officieel ambassadeur van het productgamma van Alter Ego Italia.
 
In deze hoedanigheid functioneert hij als intermediair tussen de firma en de kappers- en consumentenmarkt. Hij verzorgt trainingen vanuit het cursusprogramma van TrendyHair Company, legt zich toe op het testen van nieuwe producten, wordt ingezet voor fotoshoots, werkt op verschillende podia zoals de Ladies Day van Holland Casino en heeft een veel gelezen haarrubriek in het maandblad Glossy.
 
Samen met zijn collega ambassadeurs Patrick Kalle en Arie Klein voor de professionele markt en Sonja Silva, Glennis Grace, Valerie Zwikker en Rossana Lima voor de consumentenmarkt is John een belangrijke schakel tussen de distributeur en zijn afnemers.
 
John Beerens en Rossana Lima Zijn betrokkenheid en enthousiasme heeft ertoe geleid dat hij deels opereert in de wereld van glitter en glamour en daardoor veel telefoonnummers van artiesten, voetballers en soapies in zijn boekje heeft staan maar dat hij de klanten van de Tilburgse Haarstudio nog altijd als zijn belangrijkste doel blijft zien. Het streven van John en zijn enthousiaste team is de consument die de Haarstudio bezoekt een fantastische ervaring op te laten doen en er voor te zorgen dat de klant met een goed gevoel de deur uit gaat, een gevoel dat er toe moet leiden dat ze ook een volgend kappersbezoek bij John Beerens Haarstudio zullen afleggen.
 
De kroon op het werk is het winnen van de Top Hair Award, ofterwijl de titel kapper van het jaar 2006 voor de Benelux.
 
www.johnbeerens.nl
 
Foto's: Paul Bekkers
 
Gratis kapsels tester
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact