U bent hier:   Home  ›  Kapsels van Beroemdheden  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Nick Nielsen

Nick Nielsen - na Nick Nielsen - voor In elk nummer van Exclusief in Brabant, een bekende Nederlander in de stoel bij ... John Beerens. Dé specialist voor CHI behandeling, extensions, dreadlocks, metamorfoses en natuurlijk ook voor moderne knip- en kleurtechnieken.
 
Ze komen elkaar regelmatig tegen op premičres, openingen of glamourfeesten. Nick Nielsen, vast gezicht bij ochtendshow Lijn 4 van RTL4, en John Beerens drukken elkaar vriendschappelijk de hand. In deze editie van Exclusief in Brabant neemt Nick plaats op de stoel bij John Beerens. Voor tips en adviezen over hoe je een kapsel op meerdere manieren kunt dragen. Want ook voor mannen zijn verschillende variaties mogelijk.
 
de makeover van Nick Nielsen John heeft al vaker de schaar in het haar van Nick mogen zetten. Want voor een bezoek aan John Beerens Haarstudio keert Nick graag terug naar zijn geboortestad Tilburg. ‘Op het eerste gezicht lijkt een kapsel voor mannen eenvoudiger te creëren dan voor vrouwen’, zegt John. ‘Niets is minder waar. Voor mannen is de manier waarop je het haar kunt dragen net zo belangrijk.’ Daarom geeft hij ook aan Nick een uitgebreid haaradvies.
 
‘Daarbij kijk ik – net als bij vrouwen – naar de haarkleur, gezichtsvorm en haarstructuur. Nick heeft veel en dik haar. Dat vraagt om een speciale kniptechniek.
 
Ik combineer knippen en snijden om de massa uit het haar te halen. Dus in de punten wat smaller dan bij de aanzet van het haar. Op die manier valt het haar nonchalant langs zijn gezicht.’
 
Surflook
 
Nick wil zijn haar graag in verschillende stijlen kunnen dragen. Kennen de kijkers van Lijn 4 hem nu vooral aan zijn guitige kuif, hij wil zijn haar zo nu en dan ook nonchalant ‘netjes’ kunnendragen. Omdat het zomer is, wordt ook de haarkleur van Nick subtiel bijgewerkt. ‘Bij mannen ben ik altijd voorzichtig met kleuren. Zij willen niet te koop lopen met gekleurd haar. Subtiel is hierbij het magische woord. Door de highlights met een losse kam in zijn haar te tekenen, wek ik de suggestie dat Nick net terug komt van een paar weken surfen op een exotisch eiland. De subtiel ingebrachte highlights zorgen voor een mannelijk en zonnig effect. Bovendien krijgt zijn haar een natuurlijke beweging.
 
Over Nick Nielsen ...
 
Exclusief in Brabant - Zomer 2006 Ook al woont Nick (21) momenteel in Haarlem, hij blijft Brabander in hart en nieren. Geboren in Tilburg maar opgegroeid in Gilze heeft Nick twee jongere zusjes, van 18 en 4 jaar oud. Hij begon zijn carričre als beroepsgoochelaar. Al op zijn zeventiende won hij de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen. Sindsdien verzorgt hij magische optredens in binnen- en buitenland. Zo reisde hij met zijn shows de hele wereld over. De meest spectaculaire trucs vertoonde hij onder andere in Hongkong, Thailand en China.
 
Maar voordat Nick zijn eerste truc vertoonde, droomde hij al van een glansrijke carričre als televisiepresentator. In 2004 kreeg hij die unieke kans bij RTL4 en presenteert hij het ochtendprogramma Lijn 4. Ondertussen wordt hij ook gevraagd voor diverse presentaties, beurzen en bedrijfsspeeches. Hier combineert hij zijn Table Magic met het presenteervak. De weg voor Nick Nielsen ligt nog open voor de toekomst. Ooit hoopt hij nog avondprogramma’s te presenteren, naar het voorbeeld van Carlo Boshard, Robert ten Brink en Willem Ruis.
 
Tekst:Saskia Hinssen
Fotografie: Paul Bekkers
Kapsel: John Beerens
Bron:Exclusief in Brabant
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact