Frank van Mosselveld

Frank van Mosselveld voor en na
 
In elk nummer van Exclusief in Brabant, een bekende Nederlander in de stoel bij ... John Beerens. Dé specialist voor CHI behandeling, extensions, dreadlocks, metamorfoses en natuurlijk ook voor moderne knip- en kleurtechnieken.
 
Vandaag in de Stoel bij John Beerens een goede bekende van John; Frank van Mosselveld. John en Frank kennen elkaar vrij goed. Via gezamenlijke voetbalvrienden hebben John en Frank elkaar 5 jaar geleden voor het eerst ontmoet. Doordat beiden dezelfde interesses delen, zoals het voetbal en hun gezamenlijke kameraden, hebben zij in al die jaren een goede band met elkaar opgebouwd.
 
Twee jaar geleden zijn ze nog samen op vakantie geweest naar Cancun in Mexico. Doordat zij allebei erg druk met hun carrière bezig zijn zien ze elkaar niet zo vaak meer. Af en toe een belletje of snel een afspraakje, houdt hun vriendschap toch al weer jaren in stand.
 
Afwisseling kan geen kwaad
 
De meeste onder ons kennen Frank misschien nog met zijn wilde lange haren maar die zijn er toch alweer een paar maanden geleden afgegaan. John kwam op het idee toen ook Cannavaro van Real Madrid zijn lange bos verruilde voor de korte look. Op dat moment gingen er bij Frank ook zijn lange lokken af.
 
Door het vele trainen en de wedstrijden die hij speelt, staat Frank veel onder de douche en een kort koppie is dan makkelijker in model te brengen. Afwisseling kan geen kwaad is Franks motto. Misschien is dat ook de reden, dat Frank nadat hij vele jaren voor Willem-II heeft gevoetbald, hij dit seizoen Willem-II voor RKC Waalwijk heeft ingeruild ...
 
Frank van Mosselveld
 
Wij van Exclusief in Brabant vragen het, terwijl John ondertussen Frank aan de wastafel zet voor een heerlijke hoofdmassage en de haren wast met Actyva shampoo. De producten van KEMON waar John naast de vertrouwde merken mee werkt. Een nieuw Italiaans merk, zeer trendy en waar we komende tijd veel van gaan horen.
 
Soms wel drie keer op een dag
 
Frank, 22 jaar geleden geboren in Waalwijk is samen met zijn 5 jaar jongere broertje en 1 jaar jongere zusje in Waalwijk opgegroeid. Frank was pas 5 jaar oud toen hij, net als zo veel leeftijdsgenootjes, met voetballen begon. Vier jaar lang was WSC in Waalwijk zijn clubje. Totdat hij al op zijn 9de door Willem-II werd gescout en Frank vanaf toen Willem-II Tilburg als thuisbasis had. Dagelijks reed hij van Waalwijk naar Tilburg en weer terug, soms wel 3 keer op een dag.
 
Via de talentenschool kwam Frank in de A-jeugd van Willem-II terecht. Natuurlijk is dit een ander leven als de meeste kinderen die geen topsport beoefenen maar voetballen was en is zijn lust en leven. John onderbreekt ons gesprek en zet de schaar in Franks haar, terwijl hij keurig uitlegt wat hij gaat doen. Frank geeft zich voorledig over aan John`s kunsten, hoe ijdel hij ook is. Dat is alleen maar mooi zegt John, ik was vroeger ook zuinig en trots op mijn haar ... hahaha!
 
Een echte Waalwijker of toch een Tilburger?
 
Frank had nog de A-jeugd leeftijd toen hij al meetrainde en wedstrijden speelde voor het tweede. Op 18-jarige leeftijd is Frank naar het eerste doorgerold en op 19-jarige leeftijd maakte hij officieel zijn debuut in het eerste van Willem-II. Na 3 seizoenen bij Willem-II te zijn uitgekomen had Frank het volle vertrouwen van Willem-II niet meer. Hoe ambitieus hij dan is blijkt dan wel. RKC biedt jonge talenten namelijk de mogelijkheid om een stap hoger op te komen.
 
De keus was dan ook snel gemaakt en Frank stapte over naar RKC-Waawijk. Lekker dichtbij, naar het stadion om de hoek... Na een omweg van een aantal jaren is Frank nu weer terug in zijn eigen vertrouwde Waalwijk. Wie dacht dat Frank nu weer “thuis” aan het voetballen is heeft het toch mis! Onlangs kocht Frank samen met zijn vriendin Renske een schitterend appartement in het centrum van de stad, Tilburg.
 
Wij vroegen Frank, terwijl John Frank al weer voorzien heeft van heerlijk geurende stylingcrème van het merk “A mania” of hij liever toch geen autocoureur geworden was want nu rijdt hij dagelijks van Tilburg naar Waalwijk en weer terug, soms wel 3 keer op een dag.
 
Na afloop van het prettige gesprek met Frank van Mosselveld in Tilburg, geeft John Frank nog enkele tips om Franks haar in model te houden en springt Frank snel in zijn bolide op weg naar de volgende training in zijn geboortestad Waalwijk ...
 
Tekst: Nancy Schreurs
Fotografie: Paul Bekkers
Kapsel: John Beerens
Bron: Exclusief in Brabant