Vibrant Moments

Wella Professionals

  • haar met highlights
  • dynamiche kleur voor haar
  • verleidelijke kleur voor haar
  • glanzend blond haar

 
Of het nu gaat om een topmodel, een Hollywoodster of de huidige IT girl – geen enkele vrouw kan weerstaan aan de megatrend “kleur”. Haarkleur is de ultieme manier om een onmiskenbaar beeld te ontwikkelen. Tegelijkertijd krijgt de vrouw de kans om zichzelf telkens opnieuw uit te vinden.
 
“Onze klanten in het salon hebben de fascinerende mogelijkheden van kleur voor zichzelf ontdekt. Een nieuw kleurtje is een kleine prijs voor een nieuwe houding tegenover het leven en een individuele stijl,” zegt kleurgoeroe en kapper van beroemdheden Josh Wood.
 
Josh Wood – algemeen creatief directeur van Wella Professionals – heeft vier fascinerende kleurstijlen voor de herfst gecreëerd en stelt die voor in de Vibrant Moments collectie by Koleston Perfect. Vibrant Moments verbindt de superieure kwaliteit van Koleston Perfect, de zachte crèmekleuring van Wella Professionals, met de recentste haarkleurtrends van de mode- en schoonheidsscène. Elk kapsel combineert de kenmerken van één kleurfamilie met een speciale techniek die gepersonaliseerde kleurresultaten in het salon garandeert.
 
Individuele kleurresultaten in het salon:
 
Elke klant is uniek en vertrouwt op het advies en op de professionele knowhow van zijn kapper wanneer het gaat om het aanpassen van de recentste trends aan een perfecte kleurstijl voor zichzelf. Wella heeft kappers met professionele tools om huidtinten en de beste kleurnuances te bepalen.
 
Hoe houdt u de nieuwe haarkleur lang mooi:
 
De Color Protection reeks van Lifetex biedt tot 58 % méér kleurbescherming en verhindert dat de stralende kleuren gaan vervagen. Geverfd haar wordt gevoed met een voedend complex dat vitamine E en abrikozenpitolie bevat. De voedende bestanddelen verzegelen en beschermen het gekleurde haar – blond, bruin of rood – tegen beschadigende effecten van omgeving en tegen vrije radicalen. Het haar is diep gevoed, zijn structuur is hersteld van binnenuit en de glans van kleuren en highlights blijft intact.
 
Haar: Josh Wood voor Wella Professionals