U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Kapsels met volume  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Steile zakelijke look

steile look voor fijn lang haar

Veel vrouwen met fijn, lang haar dragen hun haar zelden los, omdat het volume dat ’s ochtends gecreëerd werd, vaak na korte tijd ineenzakt. Vooral tijdens het werk doen ze hun haar vaak in een paardenstaart. Er zijn echter veel stylingopties voor fijn haar. Wanneer u de juiste producten en stylingtrucs toepast, dan kan steil haar de juiste volheid hebben voor een levendige, volumineuze styling. Een grafische pony geeft een modieuze toets aan deze zakelijke look en maakt het kapsel modern en vrouwelijk.
 
haar stylen haar stylen Om het haar zoveel mogelijk volheid en sterkte te geven en om het tegelijkertijd te beschermen tegen de warmte van de föhn, doet u Wellaflex Body & Style schuimversteviger op vochtig haar. Ga daarna met een goede kam gelijkmatig door het haar. Dit product met Panthenol is makkelijk te verdelen en legt een laagje op elk haartje. Het haar ziet er voller uit en het volume houdt uren stand.
 
Voor méér volume en een lichte structuur föhnt u het haar met een platte borstel. Steek de bovenste sectie vast en begin met de lagere haarsecties. Buig uw hoofd opzij en glijd de borstel tijdens het föhnen zachtjes van wortels tot punten. Föhn als laatste de pony steil over het voorhoofd.
 
haar stylen Om het kapsel de hele dag goed te houden, werkt u af met een vleugje Wellaflex Body & Style haarlak. De haarlak kan extreem fijn en gelijkmatig verdeeld worden zonder het haar te doen doorwegen of kleverig te maken. Het volume zal de hele dag behouden blijven, terwijl het haar los en flexibel blijft.
 
 
Collectie: Kapsels met volume
 
Haar: Wellaflex
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact