U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Child  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Korte gelaagde haarsnit voor jongens

vorig kapsel
Vorige
korte haarsnit voor jongens
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Opnieuw zien we een kort gelaagde look voor deze kleine jongen, maar nu zijn de zijkanten wigvormig over de oren geknipt en de zijkanten en achterkant slechts lichtjes opgeknipt. De lengte is kort, mogelijk met de tondeuse gecreŽerd. De bovenkant en kruin zijn slechts lichtjes langer en het volledige hoofd werd getextureerd met de pointcuttingtechniek. De hoek van de piekjes is steil en helpt volume te verwijderen en definitie te geven aan de lokken bij het stylen.
 
Het stylen van deze look is supereenvoudig, want u hoeft het haar enkel goed handdoekdroog te wrijven en een beetje stylinggel op te doen. Gebruik de vingers of een kam (of een combinatie van beide) om het haar in de gewenste positie te schikken en het op natuurlijke wijze te laten drogen. Het resultaat is een look die de hele dag mooi zal blijven en met wat water kan heropgefrist worden.
 
Collectie: Child
 
Kapsel: Carol Bruguera
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact