Goldwell Trend Zoom

De Futuretec Collectie

Deze Goldwell collectie reflecteert visies op de toekomst en onderstreept twee verschillende invloeden: virtuele architectuur en ecologische verwikkeling. De Futuretec collectie gaat over nieuwe manieren van denken die consequent onthuld worden in twee nieuwe trends met progressieve designer looks.
 
Virtualist
 
De fusie van virtuele werelden en realiteit creŰert een fascinerende look ge´nspireerd op moderne technologie en middeleeuwse spiritualiteit. Energieke kleuren van zilvergrijs, pastel violet, ijsblauw en subtiele metaalachtige effecten upgraden elk kapsel en geven een mystiek tintje aan het hier en nu. De invloed van virtuele werelden wordt eveneens uitgedrukt in metaalachtige make-up en hightech kledingmaterialen.
 
  • glanzend kapsel
  • kapsel in helmvorm
  • glad glanzend haar

 
Ecopolitan
 
De vernuftige mix van een ecologisch statement met een kosmopolitische levensstijl onthult een onconventionele urban look. Moderne natuurlijke tinten, die intensief en levendig zijn, zijn be´nvloed door moeder aarde. Karakteristieke kleuren zijn rijke, aardeachtige bruinnuances, multidimensionale schakeringen van koper en poederachtig sandelhout. Deze tinten combineren het verlangen om een modestatement te maken, terwijl ze een natuurlijke aantrekkingskracht behouden.
 
  • haar met dynamische beweging
  • met texture gum gesculpteerd haar
  • natuurlijke haarstijl

 
De kleurenintensiteit van de make-up en het visionaire ontwerp van de kledij drukken een verband uit met een aan de natuur gekoppeld met een kosmopolitisch kapsel.
 
Kapsels: Goldwell