Ecopolitan


Kleuren
Een kleurrijk, rijk en toch natuurlijk kleurenspel opgebouwd uit warme en koele natuurlijke tinten. Aardeachtig bruin, intens goud, multidimensionaal koper en ongezien sandelhout karakteriseren deze trend. De sterke en authentieke achtergrond basiskleur wordt geportretteerd door de bedreven plaatsing van kleurdetails, speciaal ontworpen voor deze trend. Het resultaat is een combinatie van een kosmopolitisch kapsel met overtuigde nonchalance en positieve spirit.
 
Snitten
Deze kapsels reflecteren de natuurlijkheid en textuur in een dynamische beweging. De klemtoon ligt op gepersonaliseerde, individuele kapsels gecreëerd met behulp van een speciaal ontwikkelde gegradeerde kniptechniek – de 70/30 knipmethode. Deze techniek omvat de pointcuttechniek. Knip 70 % van het haar met deze techniek en laat de overblijvende 30 % op dezelfde lengte. Deze verhouding kan eveneens omgekeerd worden, waarbij 30 % van het haar veel korter is en 70 % slechts lichtjes geknipt werd.
 
Styling
“Ecopolitan Texture Gum” van Goldwell plaatst de snit en de kleur van elke Ecopolitan in de spotlights. De oplossende gom met vezeleffect maakt een artistiek sculpteren van het haar mogelijk en voegt zware textuur toe.
 
Collectie: Trend Zoom
 
Kapsel: Goldwell