The Look van Farouk Systems

  • kapsel met grote krullen
  • gelaagd rood haar
  • mod kapsel


 
Het onzichtbare zichtbaar maken is de definitie die het Farouk team geeft aan kunst. Onder dit motto transformeren ze haar in creaties die de ongekende kantjes en de onzichtbare schoonheid van vrouwen doen uitkomen.
 
Passie is het sleutelingrediënt voor verbazende creaties. De gewoonlijke adjectieven schieten tekort om de kapsels te beschrijven. Innovatief, adembenemend, afgewerkt, elegant, extravagant, revolutionair, indrukwekkend, intens en kleurrijk: allemaal woorden die het effect van de Farouk creaties niet ten volle kunnen beschrijven. Ze zijn gewoonweg mooi.
 
Kunstwerken ademen vaak een zekere energie uit die zich vasthecht aan de kijker en bewonderaar. Dit is het geval met de bekoorlijke en dynamische Farouk kapsels die het uiterst geďnspireerde en passioneel creatieve team heeft ontwikkeld.
 
De nieuwe collectie “the look” werd geďnspireerd door de vormen van de aarde gezien vanuit een vliegtuig op hoge hoogte. De buigingen van de rivieren en de geometrische vormen van velden en straten samen met de kleurschema’s van de natuur die veranderen met de seizoenen en de locaties zijn een inspiratiebron geweest voor een collectie vol draagbare kunst.
 
De stimulerende en levendige kapsels zijn charmant en vol interessante textuur; ze zijn veelzijdig en erg kleurrijk. Ze werden gecreëerd met innovatieve technieken en de eigen succesvolle Farouk lijn vol voedende haarproducten en kleuren, zoals de CHI Ionic Permanent Shine Color en de superieure CHI stylingattributen.
 
Haar: Farouk Systems