Haarmode herfst/winter 08/09

Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks Kapsels

  • stijlvolle korte haarsnit
  • moderne pagesnit
  • jaren 40 haarstijl
  • mode voor lang haar

 
Vorm? Perfectie? En stijl? Echt! – De nieuwe trendy looks doen het volle potentieel van het haar uitkomen.
 
De kapsels voor de herfst/winter mogen het allemaal hebben: natuurlijk, artistiek, weelderig, cool, klassiek, rebels en extravagant. Zolang stijl en klasse er maar deel van uitmaken. Beiden garanderen de perfecte symbiose van snit, vorm en kleur. De nieuwe looks voorgesteld door het Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks (ZV) – de belangrijkste kappersorganisatie in Duitsland – zetten nieuwe standaards voor chic en lifestyle. Een mode voor fijnproevers en diegene die het willen worden.
 
Wintertijd is modetijd. Wat telt, is het meer, niet het minder. Tegen de koude, de natheid, de sombere dagen. Voor méér chic, méér glans, méér goede stemming. Enkel hiervoor hebben de modemakers van het ZV verfijnde snitten gecombineerd met unieke styling en expressieve kleuren. Het resultaat: perfecte looks die steeds een stapje voor zijn op de voornaamste stroming wanneer het aankomt op stijl en klasse. De nieuwe modecollectie voor de herfst/winter overtuigt met hoogstaande kapsels en viert het animo om het extraordinaire in mode te vinden.
 
  • korte kapsel voor mannen
  • jonge herensnit
  • nieuw kapsel voor mannen

 
Tussen de belangrijkste topics en motieven bevinden zich natuurlijke schoonheid, glamour-chic, geometrisch ontwerp, klassieke esthetica en opnieuw de rockerstijl. Voor vrouwen speelt de pony een grote rol, voor mannen ligt de klemtoon op kenmerkende snitlijnen. In het rijk der kleuren zijn alle extreme schakeringen nog steeds achterwege gelaten: blonde, rode en bruine tinten blijven subtiel, maar betoveren met hun diepte, glans en moderne accenten.
 
De kapsels zijn geïnspireerd op de Duitse modellenscène. De outfits die te zien waren op de catwalk van de castingshow “Germany’s next Top model” hebben sterke impulsen gegeven aan de ZV haarmodeontwerpers. Ze vonden eveneens een schat aan inspiratie in het Hollywood van de jaren 40 en natuurlijk met de beroemdheden van de internationale film- en muziekindustrie.
 
Of het nu kort of lang is, steil of in beweging – de ZV trendcollectie stelt veel variaties voor om in het middelpunt van modeaandacht te plaatsen. Het opwindende spel van vorm en kleur, lengtes en proporties, technische precisie en een grote dosis creativiteit maakt van de nieuwe looks de eyecatchers van het seizoen.
 
Copyright: Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks
Fotograaf: Gabriel Dimanos, Keulen, Duitsland