Artificial Reality van Joico

  • schouderlang haar
  • piekerig haar
  • modern krullend haar
  • avontuurlijke haarsnit
  • excentrieke haarcoupe
  • wilde lange haren
  • glanzend haar
  • haarsnit met wilde lagen

 
Joico kiest voor nieuwe dimensies met Artificial Reality.
 
“Kunstzinnig”, “gesimuleerd” en “surreëel” zijn de passende benamingen voor de drie uitdrukkingen van de Artificial Reality kapselcollectie van Joico.
 
Lijnen tussen het natuurlijke en het synthetische. Contrasterende elementen zorgen voor spanning en een nieuwe dynamiek. Niets is wat het lijkt en u maakt zich het best klaar voor verrassingen. Techno ontmoet romantiek en steile lijnen verliezen zichzelf in weelde en ongehoorzame golven.
 
Vormen en kleur komen samen om haarsculpturen te creëren, kleur ondersteunt de vorm en maakt van de creatie draagbare kunst.
 
Kunstzinnig: korte gehoekte secties mengen zich perfect met langere lokken die hun eigen leven leiden. Net als de snit is ook de kleur contrasterend – strategisch spel met donkerbruine tinten en beige tot lichtblonde tonen.
 
Gesimuleerd: romantische meisjes die voor science-fiction gaan. Weelderige golven maken plots plaats voor steile secties. De kapsels zijn ideaal voor schouderlang haar en diepe tinten op basis van kastanjebruin worden geaccentueerd door lichtere, warme schakeringen. De snit is in laagjes die bewust onstuimig gehouden werden. Texturen en lengtes zijn vermengd tot één sensuele haarsymfonie.
 
Surreëel: duik in de wereld van dromen waar alle regels omgedraaid werden. Haar werd uit zijn eigen beperkingen genomen door zware ondersnitten te vermengen met lichte franjeachtige secties. Verschillende lengtes en contrasterende kleurtinten van amaretto tot blond en koper creëren een nieuwe dynamiek die energie, individualiteit en de moed om buiten de box te leven uitstraalt.
 
Voor alle kapsels adviseert Joico zijn Brilliantine Pomade en JoiMist Medium als flexibele, tastbare en toch sterke stylingoplossingen.
 
Foto's: Joico