Haarmode lente/zomer 08

Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks Kapsels

  • kort vrouwelijk kapsel
  • retro bob look
  • modieuze bob
  • trendy lang kapsel

 
See it. Love it. Get it. De nieuwe looks voor de zomer zijn gewoonweg onweerstaanbaar.
 
Gek of klassiek, adellijk of new wave, kort chic of veel haar. Mode draait steeds om het plaatsen van de juiste accenten. Kijk dus uit! De nieuwe kapsels van het Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks (ZV) tonen de trends voor lente en zomer. Tussen laissez-faire en luxe is er voor ieder de passende look. Nu enkel nog kiezen.
 
Klaar voor een nieuwe look? Geen probleem. Met hun magie hebben de modemakers van ZV de schoonheid en tijdsgeest van morgen op de hoofden getoverd. Het resultaat is een kleurrijke mix van onconventionele en expressieve kapsels. De nieuwe kapsels ondersteunen perfect onze modieuze rollenspellen en zetten de verschillende facetten van onze identiteit op een modieuze manier in scŤne.
 
Schoonheid begint in het hoofd. Of beter gezegd: op het hoofd. Een goed voorbeeld hiervan is de lente/zomercollectie van het ZV. Met al zijn fascinerende diversiteit. Met creaties die niet mťťr verschillend zouden kunnen zijn. Kenmerkend voor de nieuwe looks zijn de compacte geometrieŽn in snit, de zuivere vormen, het statische en de beweging.
 
  • haarstijl voor heren
  • mannelijk kapsel
  • beach boy kapsel

 
Vleugjes retro stammen uit de jaren 70 en 80, maar ook het futuristische en de gouden jaren 20 spelen een rol. De bob is opnieuw de lieveling van iedereen. Twee nieuwe versies verrassen met hun hoge modefactor. De kleuren worden gewoonlijk gekozen in overeenstemming met het individu. Het middelpunt van aandacht is het palet met blonde en bruine tinten. Kleurrijke accenten worden gecreŽerd met rood, koper, oranje en roze. Natuurlijke highlights en toon-op-toon schakeringen zorgen voor subtiele kleurharmonieŽn.
 
Stijl is hot, gulzigheid echter niet. Vooral niet wanneer het over mode gaat. De trendy looks voor de lente/zomer 2008 overtuigen met creativiteit en klasse. De ťne mooier dan de andere. Geen wonder. De basiskenmerken van deze collectie zijn vernieuwende technologieŽn, verfijnde kleurenspellen, individuele styling. En het resultaat kan zich laten zien: ultrachique en onmiskenbare looks.
 
Copyright: Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks
Fotograaf: Gabriel Dimanos, Keulen, Duitsland