Silhouette kapsel 2


De klassieke bobsnit is de basis voor dit volumineuze wigvormige silhouet. Het samenspel van lichte, koele highlights en donkere neutrale lowlights beklemtoont de definitie van de krullen die het kapsel maken. Was uw haar met shampoo en conditioner van BIOSILK en draai het daarna rond medium rollers in kleine stroken om de krul te maximaliseren. Ga over op smallere rollers naarmate u meer naar onder gaat. Gebruik een ruime hoeveelheid BIOSILK schuimversteviger om te zorgen voor steun en zachte styling.
 
Droog het haar naar wens, maar bij voorkeur onder een droogkap op lage warmtestand. Eens de krullen gezet en droog zijn, verwijdert u de rollers en gaat u met behulp van uw vingers de krullen uitspreiden en een volledig wigvormig kapsel creren zoals getoond.
 
Een kam met fijnere tanden kan gebruikt worden om de pony glad te maken en te richten en sporen van rollers bij de hoofdhuid te doen verdwijnen, maar wees spaarzaam met de kam. Een klein beetje CHI glansspray en wat scrunchen met de vingertoppen is al wat u hoeft te doen om de krul af te werken.
 
Collectie: Ode to Couture
 
Kapsel & producten: Farouk Systems