Peau de Soie – kapsel 2


Lange, gelaagde lokken en een gebogen, opzij vallende pony in combinatie met een warm, glinsterend roodblond om een verfijnde en toch wellustige look te creëren. Dit kapsel kwam tot stand met producten van BIOSILK.
 
Was het haar eerst met shampoo en behandel het met conditioner. Doe daarna een ruime hoeveelheid schuimversteviger op handdoekdroog haar en föhn eerst de bovenste delen met een ronde borstel. Wanneer de pony en hoofdhuidzones grotendeels droog zijn, draait u de uiteinden van de lange lagen rond medium tot grote velcro rollers en zet u die vast aan de zijkanten van het hoofd.
 
Droog het haar volledig, bij voorkeur onder een droogkap op lage warmtestand. Laat het afkoelen en verwijder de rollers. Maak de pony en bovenkant glad met een borstel, maar gebruik de vingers om de krullen uit te trekken. Een kam met wijde tanden kan gebruikt worden om de kortere lengtes te richten zodat ze het gezicht omkaderen.
 
De bedoeling is dat u de krul zo intact mogelijk houdt; vermijd dus het kammen en borstelen over de volle lengte. Tot slot kunt u wat schuim door de handpalmen wrijven en het haar met de vingers scrunchen en wat van de krul herdefiniëren wanneer die niet meer genoeg egaal is.
 
Collectie: Ode to Couture
 
Kapsel & producten: Farouk Systems