Ode to Couture van Farouk Systems

Modekapsels
 
Wanneer er nood is aan de meest scherpe modelooks, dan zijn alle blikken gericht op de voornaamste modeontwerpers. Deze vakmensen vervaardigen unieke en mooie kapsels met de meest verfijnde texturen en kleuren. Nu introduceert Farouk Systems “Ode to Couture”, een collectie kapsels en looks geïnspireerd op het kunstenaarstalent en vakmanschap van ’s werelds topontwerpers.
 
De op zijde gebaseerde en ammoniavrije producten van Farouk bieden het haar het uiterste in couturebehandeling, aangezien de artiesten ontwerpen voor deze herfstcollectie creëren die geïnspireerd zijn op couture.
 
Peau de Soie
 
De kappers van Farouk Systems weten dat peau de soie de ultieme luxe is wanneer het gaat om stofontwerpen. Peau de soie is de Franse versie van “huid van zijde” en de kappers hebben de zijdelook en het zijdegevoel nagebootst door het gebruik van de BIOSILK haarverzorgingslijn en creëren zo een zachte, natuurlijke schoonheid in het haar.
 
De Peau de Soie looks zijn zacht, zijdeachtig en romantisch. Het haar beweegt vrij en glanst met de innerlijke schijn van zijdedraadjes. De kleuren zijn rijk en uitnodigend, of het nu zachte en neutrale tinten zijn of krachtige, vurige schakeringen.
 
 • zijdeachtig glad haar
 • prachtig krullend haar
 • spiraalkrullen

 
De silhouette collectie van looks rekent nog maar eens af met de idealen van couture: gestalte en vorm. In deze kapselontwerpen zien we de verscheidenheid van mogelijke looks in haarontwerp. Kleur en textuur zijn ondergeschikt aan de algemene vorm van het kapsel en worden in feite gebruikt om het silhouet te benadrukken, eerder dan te dienen als focus. Laten we de kapsels eens van naderbij bekijken:
 
 • glad gestyled haar
 • krullen kort haar
 • amethyst haarkleur

 
Eén van de meest gretig verwachte collecties van elk modehuis is diegene die bedoeld is om “Pret à Porter” te zijn of met andere woorden “klaar om te dragen”. Dit zijn de kapsels die bedoeld zijn om de trends van het seizoen te worden en de looks die vrouwen voor zichzelf willen. Dit zijn de krachtigste statements en diegenen die gewoonlijk bestemd zijn voor de catwalks van de grotere steden. De ‘Prêt à Porter’collectie van de Farouk Group belichaamt dit ideaal. De looks zijn krachtig en beroepen zich op de trendsetters en diegenen die verlangen om los te komen van de menigte.
 
 • kort gelaagd kapsel
 • hanekam look
 • levendige haarkleuren
 • sensueel opsteekkapsel
 • mannelijke look

 
Fashion House
 
Ontwerpers houden steeds in gedachten dat er mannelijke energie nodig is in elke modecollectie. De kappers van de Farouk Group vormen geen uitzondering daarop. Hier brengen ze ons een geweldige, mannelijke look die modebewuste jonge mannen van overal zal aanspreken.
 
Boudoir
 
Boudoir couture is bezorgd voor zichzelf met de kunst van het vrouw zijn. Het is een weerspiegeling van de zachtere zijde van het vrouwelijke: vrouwelijkheid, sensualiteit en verleiding. Dit zijn de looks waarvoor vrouwen kiezen wanneer ze zich willen voelen als de godin van schoonheid en liefde.
 
Kapsels en producten: Farouk Systems