Warrige paardenstaart met een elegante toets


Hoe het haar te stylen:
 
Stap 1:
Spuit voor volume en extra textuur Wellaflex Instant Volume Boost Gel-Spray in het haar en fhn het, bijvoorbeeld met een Satin Hair 5 haardroger van Braun. Tip: gebruik een diffuser voor deze look om de natuurlijke beweging in het haar te doen uitkomen.
 
Stap 2:
Om mr volume te bekomen, toupeert u de wortels achteraan het hoofd met een kam. Fijn haar wordt versterkt met Wellaflex Instant Volume Boost Hairspray, die ook zorgt voor extra sterke en blijvende steun.
 
Stap 3:
Verdeel het haar in twee delen in de nek en rol het naar binnen, lichtjes gehoekt, op niveau van de oren. Let erop dat beide kanten samenkomen in de nek voor een zijdelingse paardenstaart dit asymmetrische arrangement geeft het kapsel zijn modern kantje.
 
Stap 4:
Zet de naar binnen gevouwen secties onzichtbaar vast met haarspelden. Tip: de haarspelden moeten een gelijkaardige kleur als het haar hebben om een erg natuurlijk voorkomen aan het kapsel te geven.
 
Stap 5:
Vorm de paardenstaart in de nek en fixeer het kapsel met Wellaflex Instant Volume Boost Hairspray voor flexibel volume dit is hoe u de look makkelijk tot 24 u goed kunt houden. Daarna kan het haar nog steeds makkelijk uitgekamd worden.
 
Collectie: Casual Opsteekkapsels
 
Haar: Wellaflex
 
Zie ook:
Opsteekkapsels
Retro pardenstaart