Romantisch gevlochten kapsel


Speels, vrouwelijk en modern tegelijkertijd: de gevlochten look belichaamt vrouwelijkheid en maakt iedereen die ervoor kiest jaren jonger. De haarsecties lijken met veel bedrevenheid en inspanning bewerkt te zijn en zullen een speciale, weelderige toets geven aan elke outfit.
 
“Gevlochten kapsels zijn steeds een blikvanger en zijn bijzonder populair tijdens de zomer, omdat ze het haar onder controle houden tijdens de warme temperaturen,” legt Wellaflex stylingexpert Sascha Breuer uit. “Deze losse, moderne variant flatteert elke vrouw en is de perfecte look om elegant langs het strand of water te slenteren.” In combinatie met een outfit in pastelkleuren kunnen dames hun romantische kantje in de verf zetten. ’s Avonds – in combinatie met een lederen jasje – verandert deze look in de blikvanger voor het feest.
 
Hieronder leest u hoe het haar gestyled is:
 
Voorbereiding: Om een gezonde glans te bekomen en bescherming te bieden tegen de warmte van de föhn wordt Wellaflex Style & Heatprotection 2-Phase Spray aangebracht op het haar vooraleer het te föhnen. De 2-Phase Sprays met ThermoFlex Technology bieden bescherming tegen beschadigende opwarming tot 230° en voeden ook het haar met extra vocht.
 
Stap 1:
Kam het haar en trek een diepe zijscheiding aan de linkerkant. De achterste sectie moet vastgezet worden met een speld.
 
Stap 2:
Het haar wordt verdeeld in drie lokken bij de bovenste aanvang van de scheiding, dan gevlochten naar rechts in een klassiek, los patroon.
 
Stap 3:
Méér en méér lokken worden opgenomen, zodat een Franse vlecht ontstaat. Ga op die manier verder met vlechten tot de punten. Herhaal dezelfde techniek aan de linkerkant.
 
Stap 4:
U kunt de achterste sectie touperen voor bijkomend volume. Nu wordt het volledige haar samengebracht met de Franse vlecht en samen gevlochten. Rol tot slot het haar achteraan het hoofd omhoog in een losse knot.
 
Stap 5:
Creëer een zomerse speelsheid door zorgvuldig individuele lokken uit het kapsel te trekken. Spuit Wellaflex Shine & Hold op uw vingertoppen en voeg accenten toe aan het haar. Bespuit daarna het hele hoofd vanop een afstand van ongeveer 20 cm met haarlak om het haar glans en steun te geven die de hele dag zal blijven op het strand of op kantoor!
 
Collectie: Casual Opsteekkapsels
 
Haar: Wellaflex
 
Zie ook: Opsteekkapsels