U bent hier:   Home  ›  Beroemdheden  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Franziska van Almsick

Stylingtoppers voor de lente en zomer

Het sport- en stijlicoon toont haar favoriete looks door wellaflex stylingexpert Sascha Breuer.
 
De lente staat voor de deur en meteen waait er ook een nieuwe wind doorheen de wereld van mode en schoonheid. Na een lange winter is nu het perfecte tijdstip aangebroken voor veel vrouwen om zichzelf en hun styling opnieuw uit te vinden. Outfits in heldere kleuren en gemaakt van lichte stoffen zorgen voor een nieuwe impuls en ook make-up en haarstyling tonen opnieuw méér facetten tijdens de lente.
 
“De lente is traditioneel het tijdstip om die oude lokken te laten knippen en om wat nieuwe impulsen te geven aan iemands styling”, weet wellaflex stylingexpert Sascha Breuer uit Londen te vertellen. “Het haar moet passen bij de revival van de frisheid en lichtheid van de natuur: dit is enorm belangrijk tijdens het stylen. Daarom zijn lichte snitten die veel beweging in het haar brengen de winnaars van het komende seizoen. De trend verlaat de grafische looks, die vorig jaar populair waren, en we zien opnieuw zacht gelaagde kapsels die de nieuwe natuurlijke looks voorstellen,” zegt Sascha Breuer.
 
De topkapper heeft deze nieuwe look gerealiseerd bij wellaflex woordvoerster Franziska van Almsick: “Ik heb gekozen voor een zacht gelaagde halflange look, die lichtjes en natuurlijk valt en vooral erg flexibel is. De oude snit van Franziska was strikter en omlijnde sterk haar gezicht. De nieuwe snit doet haar hoge jukbeenderen en haar mooie gezicht veel beter uitkomen. Met deze haarlengte is het mogelijk om een meer natuurlijke en flexibele styling te creëren. En dit is bijzonder belangrijk voor een zakenvrouw zoals Franziska.” Daarom start de vorige wereldklasse zwemster het nieuwe seizoen niet enkel met veel nieuwe projecten, maar eveneens met frisse looks. Sterstylist Sascha Breuer toont exclusief voor wellaflex welke stylingopties Franziska van Almsick heeft voor haar halflange look tijdens het warme seizoen.
 
Kapsel voor de fitness In het kapselon voor een frisse lentelook

Fitness look: sportieve zwaai naar buiten vol leven

Na de lange wintermaanden zijn veel vrouwen van mening dat ze meer beweging nodig hebben en gaan ze opnieuw vaker sportieve activiteiten doen. Zelfs na haar tijd als actieve atlete is fitness nog steeds een erg belangrijk gegeven voor Franziska van Almsick. Alhoewel, tegenwoordig draait het niet meer om het breken van records.
 
Franziska van Almsick: “Sport is gewoon een deel van mijn leven. Natuurlijk is het niet steeds mijn prioriteit zoals tijdens mijn zwemcarrière. Maar in een druk leven vol familie en carrière is regelmatig oefenen een prachtig evenwicht. Ik hou er gewoon van om er nu en dan eens volledig voor te gaan.” “De perfecte kameraad is een eenvoudig kapsel, dat zacht elke beweging volgt”, zegt Sascha Breuer, wellaflex stylingexpert.
 
Sascha Breuer: “De sportieve zwaai naar buiten is ideaal op een actieve dag of voor een bezoekje aan de gymzaal. U kunt dit kapsel snel en makkelijk stylen; het laat elke beweging toe en geeft Franziska een geweldige, frisse look.”
 
Zo werkt het: Na het wassen gebruikt u een grofgetande kam om een hoeveelheid wellaflex Hydro Style mousse ter grootte van een golfbal aan te brengen in het haar en dit om het natuurlijk volume en betrouwbare steun te geven. Het haar zal perfect beschermd zijn tegen de warmte van de föhn en bovendien krijgt het meer vocht. Leun met het hoofd opzij en gebruik een skeletborstel om het haar te borstelen tegen de richting van de haargroei – dit zorgt voor veel volume bij de wortels.
 
De zwaai naar buiten kan gestyled worden door de uiteinden te rollen rond een grote ronde borstel en snel te drogen of door gewoon een stijltang te gebruiken. Bij deze laatste manier gaat u met de stijltang door de haren en maakt u bij de punten een bocht naar buiten. Als finish bespuit u het haar gelijkmatig met wellaflex Hydro Style haarlak van op een afstand van ongeveer 20 cm, waarbij u veel aandacht schenkt aan de haarpunten. Zo is de look bestand tegen alle activiteiten en is het haar tegelijkertijd beschermd tegen vochtverlies en UV-stralen.
 
Volgende pagina          Laatste pagina
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact