U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Haarverzorging  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Aqua schoonheidstips

Een nieuwe prikkel voor uw haar

Franziska van Almsick en Sascha Breuer geven u hun professionele tips voor een glanzende start van het nieuwe lente-/zomerseizoen.
 
Franziska van Almsick Sascha Breuer Het zal niet meer lang duren vooraleer we kunnen genieten van de warme zonnestralen. En net zoals de natuur in de lente begint te bloeien, zou het haar ook moeten beginnen glanzen in een nieuwe gloed. Sterrenkapper en wellaflex stylingexpert Sascha Breuer weet wat telt voor de verzorging en styling van uw haar in de lente en zomer. Samen met wellaflex woordvoerster Franziska van Almsick geeft hij u exclusieve tips voor glanzend en goed gevoed haar tijdens het warme seizoen.

Een nieuwe snit

Sascha Breuer: “Ontgiften is een magisch woord voor huid en haar tijdens de lente. De koude en droge lucht van verwarmingstoestellen heeft onze huid, maar eveneens ons haar tijdens de winter enorm gestresseerd. Vooral de haarpunten zijn bijzonder gespannen door de wrijving van het dragen van sjaals en mutsen en vertonen vaak tekenen van beschadiging: ze beginnen te splijten en het haar heeft neiging om te klitten bij de ruwe plekken. Trekt u hieraan bij het kammen of borstelen, dan beschadigt u makkelijk het hele haar en kan dit zelfs gaan afbreken. Om te vermijden dat de haarpunten nog verder splijten en om het haar opnieuw gezond te maken, doet u best die haarpunten verdwijnen tijdens de lente en kiest u best gewoon een nieuwe haarsnit. Met een nieuwe snit is het haar veel makkelijker te stylen: bovendien zijn een nieuwe look en styling ook goed voor uw stemming!”

Vocht geven aan het haar

Franziska van Almsick: “Ik ben een grote fan van mutsen en hou ervan om mijn outfit tijdens de winter te combineren met verschillende hoofddeksels. Natuurlijk betekent dit voor mijn haar pure stress. Ten laatste wanneer het opnieuw warm wordt tijdens de lente is het echt tijd om mijn haar een boost en de juiste verzorging te geven. Vooral vocht is erg belangrijk om mijn haar een leuke glans te geven en om het beter te kunnen stylen. Ik heb niet veel geduld voor lange behandelingen en in mijn bad moet alles snel gaan. Daarom gebruik ik meestal enkel een vochtinbrengende conditioner en masseer ik nu en dan eens de haarpunten met een leave-in conditioner. Dit doet het haar niet doorwegen en het haar ziet er mooi gevoed en gezond uit op die manier.”

Stylen met verzorging en bescherming

Sascha Breuer: “De eerste vereiste voor elke styling is perfect gevoed haar dat heel wat vocht bezit. Enkel met een evenwichtige hoeveelheid vocht kan het haar glad en glanzend zijn en kan het zonder problemen gestyled worden. Haarverzorging en –bescherming hoeven echter niet ingewikkeld te zijn en kunnen makkelijk gebeuren tijdens het stylen. Daarvoor adviseer ik de Hydro Style lijn van wellaflex. De formule met een hydro-actieve eigenschap in haarlak, mousse en föhnspray zorgt voor intens vocht dat zich rond elk haartje wikkelt zoals een beschermend laagje. Dit versterkt de weerstand van het haar en beschermt het tegen schadelijke effecten van het milieu. Het haar zal beschermd blijven tot de volgende wasbeurt en behoudt al zijn gezonde glans.”
 
Fris kort kapsel voor de lente

Franziska van Almsick: “Ik vind verzorging en styling in één stap zo praktisch. Daarom zweer ik bij de Hydro Style producten van wellaflex. Ze werken geweldig voor het stylen en mijn haar krijgt heel wat vocht. Ik hou vooral van het gevoel dat mijn haar achteraf heeft en van het feit dat het zo mooi en natuurlijk valt. Dit past bij mij en geeft me zo’n goed gevoel.”
 
Volgende pagina
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact