Aqua trends voor lang haar

Wellaflex stylingexpert Sascha Breuer toont natuurlijk vallende trendkapsels en geeft ons de beste professionele tips voor perfect gehydrateerd haar.
 
De haarstylingtrends voor het komende seizoen (lente/zomer 09) zijn sterk beïnvloed door het element water, zo weet topkapper Sascha Breuer uit Londen te vertellen. “De catwalks van de grote modesteden zullen zacht vallende krullen en zachte watergolven tonen die passen bij de wapperende stoffen en glanzende aqua kleuren.
 
Natuurlijke looks zijn eveneens erg in trek bij beroemdheden,” zegt de wellaflex stylingexpert. “De nieuwe aqua kapsels zijn vooral geweldig bij lang haar, omdat ze de natuurlijke schoonheid van het haar beklemtonen en de look fris en levendig maken.”, constateert Sascha Breuer. De sterstylist toont exclusief voor wellaflex hoe gladde krullen en glanzende watergolven makkelijk thuis kunnen gestyled worden:
 
Look 1: gladde krullen vol leven
 
lang haar met levendige krullen
 
Krullen zijn de droom van vele vrouwen, omdat ze elk kapsel vol beweging maken en een zachte vrouwelijke toets bezitten. Passend bij de populaire watertrend zijn de krullen minder “gearrangeerd” dan vorige jaren, maar vallen ze op een losse en natuurlijke manier, vol glans en kracht.
 
Stap 1: Doe steeds een mousse of föhnlotion op het haar vooraleer u gaat föhnen en dit om gladde en glanzende krullen te bekomen. Een product dat totale bescherming, steun en verzorging verleent, is wellaflex Hydro Style mousse met hydro-actieve eigenschap. Dit product voorziet het haar van vocht, beschermt het tegen de warmte van de haardroger en vochtverlies, terwijl het natuurlijk volume en flexibele steun biedt.
 
Neem gewoon een hoeveelheid ter grootte van een golfbal in de hand, pik dit op met een grofgetande kam en ga ermee in secties door handdoekdroog haar. Op die manier is het haar perfect voorbereid voor het stylen.
 
haarmousse aanbrengen, drogen met diffuser en krullen met krultang
 
Stap 2: Om het haar zachtjes te drogen gebruikt u het diffuser hulpstuk van uw haardroger. Dit bewaart het vochtgehalte van het haar en geeft het een lichte en donzige textuur.
 
Stap 3: Gebruik een medium krultang om natuurlijk vallende krullen te creëren. Begin bij de lagere secties en ga lok per lok omhoog naar de kruin. Ga daarna met een grofgetande kam door de krullen en fixeer met wellaflex Hydro Style haarlak. Op die manier blijft de look de hele dag lang perfect, is het haar beschermd tegen UV-stralen en is het ook langdurig gehydrateerd.
 
Look 2: wapperende watergolven met glanzende schijn
 
Wapperende watergolven passen niet enkel goed bij de huidige aqua trend, ze geven het haar ook een elegante, vrouwelijke look. Voor dit kapsel moet het haar wel gezond zijn en de juiste hydratatie hebben. Dit is de enige manier om de rijke glans die essentieel is voor deze look te doen uitkomen.
 
Haarstijl met watergolven
 
Stap 1: Om voor langdurige hydratatie te zorgen, spuit u wellaflex Hydro Style in secties op handdoekdroog haar. Dit product is makkelijk te verdelen en beschermt het haar op een betrouwbare manier tegen de warmte van de föhn en tegen UV-stralen. Bovendien is de Hydro Style föhnspray ideaal om het haar op te frissen of om het wat extra vocht te geven.
 
Spuit het product gewoon gelijkmatig op het haar en ga lichtjes scrunchen met uw handen – een echt geheime tip om intense hydratatie te bekomen en de look er te doen uitzien alsof die pas gestyled werd.
 
Volgende pagina