U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Opsteekkapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Formele kapsels van beroemdheden

Debra Messing
 
Debra Messing rood opgestoken haar

Veel kappers zijn geobsedeerd door rood haar en ik vorm daar geen uitzondering op. Beroemdheid Debra Messing is de glamourkoningin van de roodharigen. Haar koperkleur gaat heel goed samen met haar crèmeroze huid en ze heeft ook de persoonlijkheid om die te dragen. Om je haar op dezelfde manier als Debra te dragen, begin je met zuiver droog haar en neem je deeltjes pony die opzij hangen en langs de slapen. Neem nu je borstel en begin goed naar achter te borstelen. Maak diagonaal vast met een haarkam of maak twee haarbanden achteraan vast, de éne boven de andere. Neem haardelen achteraan en begin die achteraan op te schudden voor stabiliteit. Draai de uiteinden rond en zet vast met haarspelden. Maak je geen zorgen wanneer er iets onregelmatig is. Hoe excentrieker dit kapsel oogt, hoe beter. Wees creatief en gedurfd. Plaats de 5 cm lange haardeeltjes in abstracte C krullen en grote twijgen. Neem de pony naar beneden en maak kleine stukjes glad om aan de zijkant van het gezicht over het voorhoofd te hangen. Bespuit.
 

Jessica Alba
 
Jessica Alba opgestoken kapsel met haarband

Er zijn er die zeggen dat beroemdheid Jessica Alba de mooiste en meest sexy levende vrouw is. We zien hier haar haar in een eenvoudig opgestoken kapsel dat heel goed past bij haar zwarte avondjurk. Ze heeft van die mooie donkerbruine ogen en een olijfkleurig huidje dat kracht geeft aan haar glimlach. Je kan dit kapsel eenvoudig zelf bekomen. Begin met zuiver droog haar en er kan niets mislopen. Begin met de bovenkant, zijkanten en twee delen van de achterkant van boven tot onder te verdelen en maak elk deel vast met een speld. Gebruik je borstel om elk deel naar achter te borstelen. Strijk de toplagen glad en breng al het haar naar achter in een haarband. Laat het haar over de haarband vallen of krul natuurlijk op om het even welke manier. Neem nu je lange haarspeld en til de bovenkant omhoog op de hoogte die je zou willen. Let erop dat er hier geen haartjes loshangen of niet op hun plaats zitten. Maak glad met een spray.
 

Pagina 1      Pagina 2      Pagina 3      Pagina 5
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact