Formele kapsels van beroemdheden

Molly Sims
 
Molly Sims
 
Molly Sims heeft groene ogen en mooi blond haar. Haar haar werd naar achter getrokken met bloemen die aan de basis van haar kapsel geplaatst werden. Ze heeft verschillende charmante tonen van honingblond en lichtblond die met folie in het haar gebracht werden.
 
Dit is het perfecte kapsel voor een bruid of bruidsmeisje en het zou voor jou niet zo moeilijk mogen zijn. Neem je zuiver droog haar en neem de smalle ponyzone en de lokken opzij apart en speld vast. Begin nu in een ronde vorm en neem één deel van de zijkanten verenigd met de achterkant en zet vast met een speld.
 
Zorg ervoor dat je het uiteinde van het haar draait en zet opnieuw vast met een speld. Doe dit terwijl je volledig rondgaat en opnieuw midden achteraan terechtkomt. Wanneer dit correct uitgevoerd wordt, dan zullen de haarpunten kunstwerken zijn die elkaar omlijsten. De deeltjes moeten niet klein zijn; halfgroot tot groot zou ideaal zijn. Wanneer dit klaar is, gebruik je je medium krultang om het haar opzij te krullen om lichtjes rond het gezicht te vallen.
 
Kapsel met een bloem in het haar - Molly Sims
 
Opsteekkapsel voor blond haar - Molly Sims
 
Strijk de pony een klein beetje glad terwijl je grote C krullen maakt die het voorhoofd aanraken. Plaats je voorkeursbloemen net onder het kapsel achteraan. Bespuit.
 
Charlize Theron
 
Charlize Theron kapsel
 
Het magazine “Tatler” beweert dat beroemdheid Charlize de mooiste benen van Hollywood heeft. Ik vraag me af of ze ook weten wie de lelijkste heeft. Maar dat is naast de kwestie. Charlize nu.
 
Deze dame is niet bang om haar haar millimeterkort, lang, opgestoken of los te dragen. Ze past haar kapsel aan aan haar rol. Hier lijkt ze een beetje op Greta Garbo met haar donkerblonde haar en neutrale deeltjes die in en uit haar haar steken.
 
Charlize Theron met opgestoken lang haar
 
Als je de uitdaging aangaat, dan moet dit goed te doen zijn bij jezelf. Begin steeds met zuiver en droog haar. Verdeel en doe de bovenkant naar de zijkant die je past en zet vast met een speld. Borstel nu de rest van het haar volledig plat en neem enkele sterke schuifspelden en speld je haar naar beneden ter hoogte van je oorlel strak overdwars.
 
Neem de rest van het haar op en maak een rol terwijl je lichtjes over de spelden gaat en begin de rol beneden vast te zetten. De rol moet ongeveer de grootte van de palm van je hand hebben. Alles moet erg glad en strak lijken. Neem de pony uit de speld en kam lichtjes over het voorhoofd aan één kant en bespuit.
 
Volgende Pagina
 
Foto's: PR Photos