Formele kapsels van beroemdheden

Mandy Moore
 
Mandy Moore
 
Zangeres Amanda Leigh Moore heeft een album dat haar naam draagt en dat heet “Mandy Moore”. Haar donkerbruin haar steekt uit tegenover haar lichte crèmekleurige huid. Haar haar is op een elegante manier een beetje naar boven en een beetje naar onder gestyled.
 
Verdeel je proper droog haar in drie deeltjes vooraan. Neem een scheiding uit het midden en kam naar beneden om delen van de zijkant omhoog te nemen die het eerste deel vervoegen en zet vast met een speld. Doe hetzelfde met de andere zijkant. Neem de bovenkant van de kruin en maak vast met een speld.
 
Neem één deel van de achterkant van het haar en kam naar achter en zet vast met spelden van de top naar beneden tot je ongeveer 10 cm van de neklijn bent. Doe hetzelfde met de andere zijkant. Laat het haar over de spelden vallen.
 
Mandy Moore haarstijl
 
Mandy Moore opsteekkapsel
 
Een andere manier om dit te doen is het haar naar achter kammen in één deel tegelijk en elk deel met een haarband vastzetten tot je drie delen hebt met haarbanden achteraan. Nog een andere manier is één bovendeel nemen en het haar draaien en op zijn plaats leggen met een band en spelden tot je op die manier drie delen hebt, het éne boven het andere.
 
Nu ga je naar de kruin en kam je die lichtjes met een borstel naar achter en strijk je de bovenlaag glad. Neem de uiteinden en steek die in de bovenkant van de eerste band. Strijk de zijkanten glad en gebruik een steiltang om de puntjes lichtjes naar het gezicht toe te stylen en je bent klaar.
 
Marley Shelton
 
Marley Shelton haarstijl
 
Wanneer ik denk aan de getalenteerde beroemdheid Marley Shelton, dan denk ik aan haar rol in “The sandlot” uit 1993. Ze is nu opgegroeid, maar nog steeds blond. Ze heeft een opgestoken kapsel en we zien duidelijk haar mooie lange nek.
 
De dekkleur van haar haar is een donker warmblond met lichte blonde foliestroken erdoor. Alles is naar achter geborsteld en weg van haar voorhoofd, zijkanten en nek. Om deze mooie stijl voor jezelf te creëren, heb je een aantal mogelijkheden.
 
Eerst was je je haar en ga je het conditionen met een goede vochtinbrengende stylingcrème. Daarna gebruik je medium rollers over heel het hoofd. Rol de bovenkant naar achter, de zijkanten naar achter en de linkerzijde van de achterkant ook verticaal naar achter. De rechterzijde van de achterkant rol je ook verticaal naar het midden van het hoofd toe.
 
Marley Shelton met lange nek en opgestoken kapsel
 
Als je haar droog is, borstel je alles goed naar achter. Borstel nu de bovenkant en rechterzijde naar het midden van de achterkant en begin met het gebruik van spelden om je haar daar te houden. Borstel de rest van het haar en vouw de spelden over om het haar verticaal naar onder te buigen en zet vast met spelden. Strijk glad met je handen en bespuit.
 
Volgende Pagina
 
Foto's: PR Photos