Formele kapsels van beroemdheden

Penelope Cruz
 
Penelope Cruz kapsel met een knot
 
Beroemdheid Penelope Cruz ziet er tamelijk Grieks uit alhoewel ze haar goede looks te danken heeft aan haar Spaanse afkomst. Ze heeft warm donker haar dat haar ogen doet uitkomen om het even hoe ze haar lokken gaat stylen.
 
Hier is ze een avondje uit in de stad en heeft ze haar haar strak in een knot gedaan in het midden achteraan haar hoofd. Verrassend en verfrissend is het feit dat ze een korte pony heeft die in stukjes valt, wat zorgt voor een leuke verschijning. Ieder haartje past bij haar zuiderse look.
 
Begin met zuiver droog haar, verdeel de top achter de korte pony en maak vast met een speld. Borstel de rest naar achter naar het midden toe en doe vast met een haarband. Verdeel het haar in het midden en begin het haar beetje bij beetje onder de band te steken tot je een ronde knot bekomt.
 
Penelope Cruz met haar haren in een opsteekkapsel
 
Borstel nu het verdeelde stuk naar achter en strijk glad over de toplaag en breng het langste deel naar onder om onder je knot te steken. Kijk in de spiegel om te zien of je genoeg volume hebt. Indien dit niet het geval is, neem je een haarspeld en steek je die onder de knot om zachtjes omhoog te brengen tot de gewenste hoogte.
 
Als je niet genoeg haar hebt, geen probleem, want er bestaan haarstukjes voor een knot die je aan je haar kan vasthechten. Bespuit en je bent klaar om te gaan dineren.
 
Ines Sastre
 
Ines Sastre kapsel
 
Ines Sastre is n van die beroemdheden die een natuurlijke schoonheid uitstraalt waar veel vrouwen enkel kunnen van dromen. Zij won de trofee voor natuurlijke schoonheid in Parijs in 1997.
 
Voor diegenen onder ons die besluiten om zonder make-up uit te gaan: we ontdekken de schokkende realiteit dat onze vrienden ons niet herkennen. En als ze ons dan herkennen met en zonder make-up: betekent dit dan dat onze make-up niet doeltreffend is of zien we eruit alsof we dubbele levens leiden? Nieuwsgierige blikken zouden graag het antwoord kennen.
 
Laten we het nu hebben over het mooie medium bruine haar van Inez. Bekijk die glans eens op de tweede foto. Ze straalt van gezondheid en draagt een zomerjurk in aardebruin en wit. Een uitstekende keuze voor deze natuurlijke schoonheid. Dit kapsel kan je makkelijk zelf creren.
 
Mooi glanzend haar - Ines Sastre
 
Begin met zuiver droog haar en doe de pony vast met een speld. Borstel de rest van het haar naar de bovenste achterkant voor een paardenstaart en zet goed vast met een haarband. Strijk met wat gloss over je haar voor glans. Als je niet zon lang haar hebt als onze beroemdheid, dan kan je een speld kopen die je makkelijk aan je haarband kan hechten om de losse haartjes vast te maken. Neem de pony en strijk die glad over een deel van je voorhoofd en bespuit die lichtjes. Denk eraan, je wil een natuurlijke look hebben.
 
Volgende pagina
 
Foto's: PR Photos