U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Hoe Haar Knippen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Naar achter gehoekte bob voor lang haar (2)

Vorige pagina
 
lange bob voor het knippen lange bob na het knippen diagram voor het knippen van een gehoekte bob

Knip de haren, indien nodig, om de rand gelijk te maken. Werk zo naar de voorzijde van het hoofd, eerst de ene kant en vervolgens de andere kant, zodat het resultaat een gelijkmatige gehoekte lijn zal zijn die vanaf midden achter naar de voorkant doorloopt.
 
Controleer de horizontaal geknipte schuine rand midden achter ook overdwars en werk mogelijke oneffen lijnen bij. Maak bij deze controle gebruik van zeer dunne secties om juist het maken van grotere oneffenheden te voorkomen.
 
Styling:
 
Het haar kan nu naar wens gestyled worden. Je kunt eventueel gebruik maken van een glad makend haarserum op het vochtige haar en vervolgens het haar droog föhnen in een soepele stijl met behulp van een ronde borstel om de haareinden (en de schuine rand) naar binnen te krullen. Dit zal resulteren in een sluike en professionele look die uitermate geschikt is voor op kantoor, of bij welke gelegenheid ook waar je een fraaie geklede look wilt (zie de achteraf foto).
 
Je zou het haar ook kunnen krullen door gebruik te maken van rollers of van een krultang met een brede schacht om meer volume en grove krullen aan het haar te geven, waardoor een meer alledaagse en romantisch kapsel verkregen wordt. Lees het artikel “Lange naar achteren gehoekte bob met volume en krullen” voor een hoog opgewerkt kapsel met grote krullen bij deze coupe.
 
©Kapsels.net
 
Meer technieken voor het knippen van haar
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact