U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Steil Maken  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Steil en glanzend haar

Vraag: Ik heb wat advies nodig. Ik heb zitten surfen en problemen gelezen van andere dames, maar ben er zelf niet veel mee opgeschoten. Ik ga vaak naar de kapper, want mijn haarverzorging vind ik erg belangrijk. Mijn laatste bezoekje aan de kapper is nu ongeveer drie maanden geleden. De kapper schrok erg toen hij mijn haar aan het wassen was, naar zijn gevoel was het net of hij touw vasthad. Ik kon wel door de grond zakken, ik was namelijk niet de enige die in de zaak zat.
 
Na het wassen met Andrelon Shampoo voor droog haar, gebruik ik ook de crèmespoeling, die ik extra lang laat inwerken; na het wassen laat ik mijn haar drogen (ik laat het los en ga andere dingen doen totdat het erg droog is, dan style ik mijn haar en na het stylen doe ik er een klein beetje kokosvet in. Het resultaat is dan erg mooi: ik durf weer rondlopen met losse haren, maar wanneer ik de deur uitga is mijn haar binnen de 15 minuten weer een vogelnest geworden en voelt het zeer droog aan.
 
Ik volg nu een opleiding tot stewardess en ben erg veel bezig met mijn uiterlijk, maar de hoop op mooie haren heb ik opgegeven. Wat kan ik doen om mijn glanzend/ goed voelend haar terug te krijgen? Kan je mij ook vertellen wat ik moet doen zodat mijn haar steil blijft nadat ik er een uur mee bezig ben geweest? Want naar mijn mening maak ik het op de juiste manier steil, ik doe het plukje voor plukje; is dat kokosvet misschien verkeerd? Kan je mij alsjeblief wat advies geven?

 
Antwoord: Het is heel belangrijk om je haar goed te verzorgen met een shampoo, een conditioner en eventueel een masker. De verzorging is namelijk de basis voor mooi haar. Verder is het van belang dat je haar heel droog is voor het stylen, anders kan je haar verbranden.
 
Gebruik ook een goede verzorging vooraf. Wij gebruiken hier Silk Therapy van Farouk Systems USA. Dit is een vloeibaar product met pure zijde. Dit product vult de afgebroken haarmoleculen aan, zodat je haar minder gaat pluizen en meer gaat glanzen.
 
Wij verkopen steeds de stijltangen van Chi; die behouden het vocht in je haar en drogen je haar dus niet uit. Je krijgt een mooi glad resultaat en je haar krijgt glans.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact