U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Springerig Haar

Vraag: Ik heb altijd zo’n springerig (statisch) haar, wat bij vochtig weer een grote ellende is. Nu heb ik wel een goede shampoo (Sebastian Laminates + conditioner), waardoor mijn haar glanzend en (normaal) zacht wordt. Ook neem ik voldoende vitamines en eet ik verder gezond. Ik drink ook 2 liter water per dag.
 
Voor ik de deur uitga, kam ik altijd nog even snel mijn haren en zit alles goed. Wanneer ik dan bijvoorbeeld gefietst heb, lijkt mijn haar ook dikker geworden te zijn en ben ik weer geneigd om het te kammen. Dit doe ik natuurlijk niet want het vliegt na vaak kammen alleen nog maar méér alle kanten op. Mijn vraag is: wat is de oorzaak? En wat kan ik ertegen doen? Alvast bedankt voor eventuele adviezen.

 
Antwoord: Het is héél belangrijk dat je je haar met een houten borstel borstelt. Als je met een plastieken borstel het haar borstelt, wordt het héél erg statisch. Het ligt er ook aan wat voor weer het is.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact