U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Roken en Geelachtig Haar

Vraag: Mijn moeder is helemaal grijs en heeft van dat grauwe/geelachtige haar. Haar kapper heeft haar silvershampoo aangeraden, maar dat helpt helemaal niet bij haar. Wat kan zij nog méér doen om het haar weer een mooie glans te geven? Een spoeling is natuurlijk ook tijdelijk? … Mijn moeder rookt ook; heeft het ook invloed als de rook in haar haren terecht komt??
 
Antwoord: Allereerst is roken inderdaad niet bevorderlijk voor het gelige in het haar. Dit wordt daardoor zeker versterkt.
 
Als de silvershampoo niet werkt is het enige advies nog een spoeling: dit is inderdaad maar tijdelijk, maar wel effectief voor de glans. Als glans het enige is wat je wil bereiken, kun je ook nog kiezen voor een glansproduct. Dit hebben wij in vloeibare vorm en dit verzorgt het haar en geeft glans; dit is pure zijde; we hebben ook een spray die makkelijk is om in het haar te verdelen.
 
Als je advies hierover wil, kun je altijd eens een afspraak maken voor een adviesgesprekje. Hiervoor kun je ons altijd bellen of mailen.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact