U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Krullend Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Krullen recht trekken

Vraag: Ik heb nogal redelijk veel krullen, maar zie dit echt niet graag. Daarom trek ik mijn haar dagelijks recht om op stap te gaan. Dit is waarschijnlijk niet goed en ook wel vervelend. Ooit ben ik eens naar een kapper gegaan die een soort plakkerige vloeistof over mijn haar deed zodat het een drietal weken recht was. Ik vraag me af welk product dit is en of ik dit ergens kan kopen. Hopelijk wel, want zo vergt het veel minder tijd en energie!
 
Antwoord: Ik durf niet te zeggen welk product die kapper gebruikt heeft. Wij werken hier met de straigt guard van CHI. Dit product zorgt ervoor dat je haar makkelijker recht te krijgen is met de föhn, maar als je je haar wast, is het er weer uit. Dus dit moet je na iedere wasbeurt weer in je haar doen voor het stylen.
 
Wij werken ook met CHI transformation. Dit is een blijvende behandeling om je haar steil te maken. Dan wordt je haar definitief recht gemaakt. Ook na een wasbeurt is het dus nog steeds recht. Mocht je opteren voor deze behandeling, dan moet je wel zeker zijn dat je van je krul af wil. Deze behandeling wordt meestal twee keer per jaar toegepast. Je haar groeit en de uitgroei krult dan wel, maar die uitgroei kan je eventueel bijwerken met de CHI stijltang.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact